glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Molnibalage
    Íme néhány kép arról, hogy a csöves tüzérséggel mennyire értelmetlen a fedezékben levő csapatokat lőni és mennyire pazarló... Saját csapatokon teszteltem így álltak be.

Tettem be APC-t és kétféle tankot és gyalogságot is.

Két darab M109 Palandin sortüze után (8 gránát) ezt a hatást értem el úgy, hogy a lőtván mindösszesen 4 km volt. Hát nem túl acélos. Eleve csak egy blokkot fed le a tűzerő és szinte semmi hatás.

MLRS 5,5 km-ről így fed le.

A hatás elég drámai. Mindent, ismétlem mindent lestunnolt egy rövid időre.

Még az M1A1-be is belesebzett és pánik.

A gyalogos fele pánikol, a másik cellában is. Természetesen a M60 és a könnyebb járművek is.

És mi a hab a tortán? A 8 db M109 Paladin lövés supply költsége 600 pont, egy MLRS sorozaté megy csak 500 és nem 2x85-be kerül a cucc, hanem egyszer 90 CP-be.

Ennek figyelembevételével tessék elképzelni azt, hogy mire képes az, amikor több játékos egy teljes forntszakaszra elnyom egy rakéta sorozatot 6-7 km távolságból és nem táboroznak a FOB mellett mindeféle röhejes tüzéréssgel, ahogy sok noob játszik.

Kis távolságból a rakétás tüzérséggel még mozgó egységek elé lőve is haza lehet vágni őket. A sima tüzérség mozgó célpontok ellen még nyílt terepen is gyakorlatilag tehetetlen. Véleményem szerint álló célok ellen jó nyílt terepen és füstölésre. Fedezékben levő gyalogság ellen csak legvégső esetben.

Látható, hogy low cost gameban az egyik legjobb egység a rocket arty, csak a sok idióta nem képes használni. Egy városi harcban el tudjátok képzelni, hogy a teljesen pánikolt ellenféle mit tud csinálni? Kb. semmit...

Még sima hk csatákat is eldönt. 1:1 Leo2A4 és T-8U0-nál ha bepánikoltadod a T-80U-t gyakorlatialg csak véletlenül talál el bármit is. -50% ACC -400% (!!) fire rate.