Az utóbbi napokban több meccset toltam. Zsinórban 9 vagy 10 (!) low cost játékban győztünk. Az utolsóban sem rajtam múlt volt már sajnos totál idióta. A térkép egyik szárnyát egyedül (!) tisztára nyaltam, de a másik felé az összes többi csapattárs képtelen volt bármi értelmse. Úgy kaptunk ki, hogy kb. 600/100-as kill arányom volt.
Alapvetően kétfajta decket próbltam ki. Az egyik a "egy nehéz tank" és köré épülő support. Ez lehetőleg Leo 2A4 vagy ha ez nem fér bele, akkor MIIP Abrams. Az M1A1 nem éri meg, meg csak 17-es frontpnácélja van és csak 10-zel olcsóbb, mint a Leo 2A4 és a +1 ACC ahhoz képest nem számít.
A saját recon és társak gyalogásga mellett, ha megjelenik, akkor kő kövön nem mard. Első körben kilövi az ATGM gyalogságot, aztán épületben is halomra mészárol mindent. A beérkező erősítést is.
A másik deck koncepcióm Mech deck. Ebben a legerősebb tank legfeljebb a M1 MIIP - bár belettem a Leo 2A4-et is - de amit inkább használok az olcsó vehicle egységek. 5 XP-vel és supporttal eszméletlen, hogy mire kéepsek. A 20 CP árú Rarden irtja a gyalogost, mint egy 3XP-s Bradley. A 25 CP-s IKV 91 (svéd) a rocket artyval lestunnol 60-80 harckocsikat is széjjel szedi egyedül, ha nem mások az ellenfél. Ketten meg végképp, ha egy elvész, akkor is jó az arány. Az 5 XP-s légvédelem elég szép mészárlásra képes. 5 XP-s Marder 2. Arat. Mindig ki kell kapcsolni a radarját és, ha gép jön akkor visszalövöm. Mivel van idő mikrózni egyszerűen hotkeyre teszem.
(10 v 10-ben négyes csaport Marder 2-vel játszottam ugyanezt. MiG-31 és Szu-27 alá mászva négy gépet lőttek le úgy, hogy a counter arry eget tudott elkapni.)