glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Molnibalage

Az ellen bepróbálkozott egy T-34 spammel. Mit ér egy Leo 2A4 ellen? Ennyit...

Amennyire láttam e még lőni sem tudtak egyszer sem, pedig a LARS2-őt-vel elfelejtettem bekínálni a közeledő oszlopot és annyira elbambultam, hogy éppenhogycsak megenekült az. Ha belőne, akkor a Leo2 nem hátrálva, de talán állva és a végén előretörve gyalulja le őket. A hátráló Leo 2 majdenhogy 1 lövés 1 kill módban működött. Ennyit számít a minőség és az, hogy lehet valóban egy játékban taktikát használni low cost esetén, mert egyáltalán látni, hogy mi zajlik a pályán. Ki merem jelenteni, hogy ma az RTS csúcsa a low cost game. Nem agyatlan klikkelés az egész. A terep ismerete, LOS figyelembe vétele, kooperáció a köbön.

Zsinórban 3 győzelmem volt, mert sikerül még a noobab arcokat is rávenni úgy ahogy, hogy halgassanak ránk. Az egyik győzelem necces volt, a másik kettőben nagyon levertük az ellent. Nagyon bejöt az egy druva hk-val akciózás és annak supportálása. Az utolsó játéban megnézem, hogy meddig lehet feszíteni a húrt és elvesztettem, de akkor már mindegy volt, 1000+ ponttal vezettünk. Még így is 4:1 körüli kill arányom volt.

A sok low cost után kipróbáltam az agyonhypolt C deckes mech decket a BKan lövegekkel. Nem volt rossz, de közel sem az a legyőzhetetlen super deck, mint aminek beállítják. Alig tudtam 1:1 feletti kill arányt elérni. Ok, hogy van fasza ágyúd, csak FOB mellől elsétálva úgy eszi a supportot, hogy az isten sem cipeli utána. Meg van counter ary és nagy távolságon meg azért ezek sem tudnak semmit. Lassan ér oda, nagy szórás.

Saját erőt meg nem tud támogatni, mert semmiféle normális hk nem rakható mellé. A legerősebb harckocsi is a C deckben a svéd strv 103 meg talán az egyik Centurion. 7-es ACC és 14 AP power. Csak csigalassú és a 10-es páncél szinte semmi. Mondjuk csak 45-be kerül. A béna játékosok légvédelmét és tüzérségét tudja gyalulni. Eszméletlen, de a legutóbbi játékban majdnem minden ellefél sperad nélkül használta a tüzérséget...