glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Molnibalage
    Ma játszottam egy jó kis low costot egy nagyon érdekes térképen. Annak ellenére, hogy néha eszméletlen noob baromságokat csináltak a bajtársak, azért egész szépem győztünk. Mondjuk a szerzett pontok felét kb. ketten termeltük be.

Itt is olyan ostoba emberek voltak, hogy legszívesebben fejberúgtam volna néha. 5 percig (!) körözött helin az egyik egy recon infantrival és valami hihetetlen módon nem lőtték le. Kb. az 5-dik üzenete után végre kitette volna, mikor jött egy T-55. Hála istennek arra egyből reagált, hogy ne mostszálljál le a mezőnt...

Nyílt teremen 0 SAM és recon (!) mellett elindult két Leopard I-gyel. Mikor meg jött MiG-27 és heli, akkor tolta le a help ikonokat, mikor még az induláskor szóltam, hogy állj te szerencséten.

Aztán ugyanez, mikor aknavetőkkel (!) nyílt terepen elindul (hárommal!) és csodálkozik, hogy tank és rocketes repcsi is egy perc alatt leépíti, mert nincs mellett se tank, se SAM. Neki is szóltan, hogy vissza, erre miután szédszedték nyomogatta a help gombot...

A hab a tortán az volt, mikor ezután ugyanerre a user telfosta nyílt terepel blowpippal a térképen.

Mondom neki, hogy

1. recon
    2. nyílt terepen szétkapja a légierő és a szárazföldi erő.

Egy perc sem telt el és le is radírozták őket.

Félelmetes, hogy mekkora idiótákba fut bele az ember a legutóbbi frissítés óta...