-
Az elmúlt 1,5 hónapban 20 meccset, ha játszottam összesen. A 42%-os győzelmi arányom most 35-36% táján van. Nem emlékszem, hogy mikor voltam győztes csapatban utoljára...
Rankedban major szintű embereket oszt le nekem, rankedban voltam már 330. helyen 1540 körüli pontszámmal, most 1525 táján, ha lehetek.
A low cost és normál sok vs sok játékan akkora kreténekkel futottam össze, hogy arra szavak nincsenek. PACT oldalon beszálltam egy low costba és kb. 5 perc (!) után 500 pontos hátrányban voltunk úgy, hogy kb. 600 vs 50 pont volt a kill arány és repcsiket nem használtak. Igen, ennyire balfaszokkal játszottam együtt. Hogyan lehet ennyi földi egységet ilyen gyorsan elveszteni...? Ilyenkor elmegy a kedvem az egésztől. Az eddig megszotott replayeken látható, hogy nem én vagyok az istenkirály, de azért sikerült már olyan kooperációt összehozni mással, hogy gyakorilatilag letoltuk az ellen a pályáról, pedig ez ne TS-es komm volt...
Annyira béna nem lehetek, ha 1 v 1 rankeben egy major ellen életem első helispamja után - amit elbénáztam és hülyén is raktam össze - még 20 perc szenvedés kellett, hogy letoljon úgy, hogy csak CV snipinggal győzőtt és a kill ratio így volt kb. 1:1. Voltak olyan pillanatok, amikor éppenhogy nem toltam le.
Egyszerűen csak olyan emberek kellenek mellém, akik nem teljesen full kretének. (1 v 1-ben olyan szintű koncentráció kell, hogy 2-3 hosszabb játék után inkább pihenni kell.) Akkor is ki lehet kapni, csak nem olyan megalázó módon...
Low cost gameben mindenki tiltakozik, ha felvetem, hogy legyen legalább legolcsóbb rakétás arty. Képtelen a legtöbb játékos felfogni azt, hogy micsoda morál zúzásra képesek. Low cost játékban enéklül sikeres inf. támadást vezetni nagyon nehéz. Ehelyett mit vesznek? 80 mm-es aknavetőket, amik szart sem érnek a fedezékben levő gyalogság ellen. Gratulálok. A rakétás artynak is megvan a létjogosultsága. Igen, egy sorozattal akár 500 supply-t is eszik, csak éppen az ennek megfelelő tűzerőt préseli bele néhány másodpercbe és fed le iszonyat területet. Ehelyett elfuggotatnak 40 lőszert aknavetőven 2 perc alatt, ami ugyanennyit fogyaszt, de nem területfegyver és hatása semmi... Min. lőtávnál kell használni őket és csodákra képesek. De nem, a sok hülyéne derogál kooperálni...
Én aknavetőből is már csak a 120 milis kategóriát használom, mert sok lőszert ad és sokkal nagyobb füstöt csinál. Gyenge vehicle snipingra is jobb.
Füstöt szinte még mindig csak én tolok. Röhej... Mikor néha elindul egy durvább löveges járműsereg akkor mit csinál a sok marha? Neki áll a mozgó járművekre lőni 80 mm-es aknavetővel. Eredmény? 0. Én mit csinálok. Vagy a járművüket füstölömbe vagy a saját erő elé, hogy vissza tudjak vonulni és gyógyítani.
Amíg ilyen alap dolgokat meg nem értő kreténekkel hoz össze a sors, addig inkább nem játszok egy ideig...