glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Jeffjohnson
    Nem olyan rég játszottam 2 kört random embrekkel és hát.... nem is tudom de nagyon nem adta a játék az még nem is zavart, hogy a csapatból én voltam az egyetlen aki tartani tudta a szektorát, persze a végén engem is kiszorítottak de próbáltam okosan visszavonulva lassítani őket, még az se zavart, hogy 5 perc múlva kilépett 1 csapattársam mert az alap játékban is játszottam sok ilyen csatát de, valahogy úgy éreztem, hogy sokkal többet kellett volna mikróznom ahhoz, hogy sikeresebb legyek. Valahogy ez a túl sok egység kicsit megfeküdte a gyomrom. Szerintem szórakoztatóbb lenne a játék ha lenne olyan mód, ahol be lehet állítani a max. egység számot.

Azon is csodálkozom, hogy Molni nem alázol le mindenkit mert, amennyit te játszol és elemzel simán pozitívba kellene kerülnöd. Ezzel nem téged akarlak becsmérelni, hanem szerintem ez a játék hibája túl sok mikró van benne és túl nagy a szerencse faktor a találatokat illetően illetve túl sok egység nem úgy viselkedik, ahogy alapból "józan paraszti ésszel" elvárnám tőle.