Tegnap megint játszottam kettőt. Bár inkább ne tettem volna... Az egyik egy 10 vs 10 conquest volt. Amikor az egyik játékos 4 db 203 milis ágyút tett le FOB mellé, akkor már tudtam, hogy ez bukta lesz... Olyan balfaszok voltak a csapattársak, hogy az egyik belépő zónát is elfoglaltak, mert ilyen baromságra költötték a pénzt... kb. 10 perc sem telt el és vesztettünk. A hülye barom azt sem fogja fel, hogy először talán vegyen fel pozíciót és aztán vegye meg a CV sniper ágyút, ha már ennyire erőlteti. (Szó se róla a CV sniper ágyú szart sem ér, ha nincs hozzá töménytelen recon...) Naná, hogy mivel másra nemigen volt pénze, el is kenték a száját, mert egy enyémhez hasonoló támdó erő pikk-pakk legyalulta a hátországot hiáby nyomultam előre szépen a szárnyakon...
Aztán volt egy low cost game a Highway to Oslo pályán. Az nem volt annyira rossz, de pont a végén szerencsétlenkedték el páran és kaptunk ki kis difivel.
Én nagyon affelé tendálok, hogy 1 v 1 játékot vagyok hajlandó tolni, low costot vagy csak ismerősökkel sok v sokat. Én sem vagyok profi, de egyszerűen egyfaszt kapok már a sok béna embertől, akikkel megver a sors...
35% most a győzelmi arányom amikor volt már 42% is pár hete. Ennyire "szerencsés voltam". Amikor ismerősökkel teli low cost vagy sok vs sok van, akkor érdekes módon majdnem mindig győzünk. Nem lehet véletlen...