-
Porta #135 eh ez meddő vita mert nem érted amit mondok.
"Ez kb olyan mint azon vitatkozni hogy a barna szemű vagy a kék szemű lányok a szebbek"
Pont, hogy nem olyan mert ez két egyenlő dolog. De látom ezt nehéz felfogni. Képzeld mondjuk én sem szeretem Mozartot de szeretem akármelyik mai tucatbandát. De mégis tudom, hogy Mozart értékesebb jobb és nem jutna eszembe Mozart fórumba flamelgetni.
Ennyi erővel a suzukisok is irhatnának a ferrari fórumba, hogy vaze miért nincs itt nagyobb élet bezzeg a suzuki sarkon látni még a tvben is van reklámja...
A transformersről annyit, hogy abból látszik, hogy birkák az emberek, hogy mindenki megmondta, hogy szar lesz a 3. rész mégis rekordokat döntött és akik látták azoknak se igen tetszett(42/100 metascore). De csakazért is elment megnézni mert annyit reklámozták a tvben.
A mekis kaja meg vicces, hogy finomnak találod és nálad ez egy szempont. Látod erről beszélek. Csak azért nem hányod el magad tőle egyből mert tudósok és kémikusok hada által kifejlesztett adalékanyagokkal, szerekkel ízfokozokkal van tele amit ha éppenséggel az emberi fekáliába fecskendeznének akkor azt is ugyanolyan finomnak találnád(amit már tudósok egyébként megcsináltak és izlett is a tesztalanyoknak).
De ettől még szeretheted de tény, hogy értéktelen szar és nem azért mert én mondom hanem mert így van de mindig könnyebb a csordával menni mint elszakadni tőle.
A témánál maradva az van, hogy van egy szimpatikus kis játékfejlesztő cég aki már a 2. ingyen DLC-t adja ki (700 mega- mint régen egy komplett játék), próbált újítani nem a megszokott tucat RTS-t csinálta amivel 100%, hogy több bevételt szereztek volna. Szívvel lélekkel fejleszti a játékát. Ez manapság rohadt nagy érték és ha 10-en lesznek a szervereken fent akkor is jobb játéknak fogom
Ezzel szemben van egy bazi nagy multi aki egyértelműen a pénzre ment(kiadhatták volna a 3 "játékot" egyben is normál árért) 0 újítással még a saját igazi rajongói (SC 1 veteránok) szerint is. De ugyanez elmondható még a NFSról, CODról, FIFAról stbről.