Ne a Steam fiókod add meg, hanem az ALB-s nevedet, mert azzal tudnak csak az ALB-n belül felvenni és invietolni.
A napkoban játszottam párat. Életem legjobb és legszarabb meccsei is közte voltak. Tegnap először belefutottam a csaló köcsög gazemberekbe is. A saját játékosok közül kettő áruló volt és a saját CV-ket kapták szét.
Nem tudom, hogy bannolták -e már őket, Stalin és Sla1ker812 usereket tessék messziről elkerülni, csaló kis köcsögök. Az, hogy kik a haverjaik sajnos nem tudni, de Vietcpng Charlie-ra tippeltek többen.
Low cost játékban kipróbáltam a gépek mikrózásával ezt-azt. Ha nagyon kis szögben oldalról csapsz le, akkor a gépek a te belépési pontod felé fognak evacolni. Low cost játékban persze erre van idő, egy masszív darálós multiban nemigen.
Ezen felül az SARH vádászokkal az a bibi, hogy elég nehéz úgy CAP-elni, hogy pont így fogd el a közeledő gépeket. Már több játékos is felhívta a figyelmet, hogy a vadászok nagyrészt használhatatlanok, mert egyszerűen elfogás közben szétcincálják őket a SAM-ek...
Én eljutottam oda, hogy lassan már vadászokat sem veszek vagy egy slot F-15C/F-15A decktől függően. Egyszerűen nincs értelme. Olyan szinten lett lenerfelve és olyan szinten lett buffolva a PACT légierő, hogy arra szavak nincsenek. A PACT légierő lemossa a NATO/US A category gépeket, mert hullámokban lehet bezavarni őket. Röhej...