-
Fent van egy új visszajátszás, a 04-es. A kezdőbbek figyelmébe ajánlom. Kb., ilyen amikor legázolja az egyik fél a másikat úgy, hogy gyakorlatilag a kezdetektől fogva nem volt esélye.
(Ez az egyik legjobb lowcost pálya, mert csak 5 v 5 és 500 pénzből azért drága egységekre is futja, a pálya is eszémletlen mikrózást tesz lehetővé.)
A Leopardos srác a jobb oldalon nem várt meg, kis híja volt, hogy az ATGM nem végezte ki, de ezt leszámítva nem volt necces helyzet. A végén még el is hülyltem, így a Kurstjager meghalt, de totál nem számított már.
A gyalogsági harcászat terén levertük őket, mint vak a poharat, esélyük sem volt. A füstöt a legtöbb játékos hanyagolja, pedig az esetek túlnyomó többségében többet ér, mint az elnyomás. Városban egyszerűen összevonhatod a tűzerőt, visszavonulhatsz, azt csinálsz, amit akarsz, lekorlátozhatod vele a harcmezőt, és mindig a minőség így szépen leveri a mennyiséget. A Vandoos, de legfőkébb a 15-ös méretű és 16-os ACC-ú és CQC fegyveres banda úgy pucol, hogy arra szavak alig vannak.
A járművekkel szemben is jól elvannak, Carl Gustavo kb. a high-end harckocsik ellen nem jó csak, de azokból alig van és, ha füst van, akkor meg körbe tudják venni és hellobelló. Először füst, aztán ha van rá idő, akkor egy sorozat elnyomás is mehet, hogy még kevesebbet lőjön vissza a páncélos.
A jenki napalm puskás gyalogos viszont sajnos a tapasztalataim szerint semmit sem ér Ammo szite semmi, de nemigen nyír ki semmit. Hiába lő távolabbra, mint a lángszórós, nem éri meg. Kipróbáltam a lángószórsat is, hát valami atombrutál. Város szélén kirak, és úgy pucolja tisztára város szélét, hogy ihaj. Védekezni is elég jól tudnak gyalogság ellen. A városban hátul kell tartani őket és ha jön az ellen, akkor lehet besakkozni oda, ahova kell.
A vége az lett, hogy megint felvett egy idegen a játékból havernak.
Már lassan több nem magyar cimbim van, mint magyar. Mondjuk a magyar imerősök egy részét időtlen idők óta nem láttam.
Firstfelix-szel is toltam egyet ma, időtlen idők óta nem voltunk együtt. Szokás szerint győztünk. :)