Nem mondanám, hogy pro lettem. Akkor nem nyomna le néha az ellen olyan csúnyán, hogy ehaj. Egy-két féle deckkel tudok játszani, meg low cost játékban, ha van értlemes csapattárs és nem nagyon kemény az ellen. Most van kb. 50-50% vereség arányom, ha nincs döntetlen és a meccsek kb. 30%-a meg döntetlen. Mondjuk ebben az is benne van, amikor teljes elvadult decket próbálok ki, pl. a lenti marine deck.
A légierő terén én beszüntettem a csapásmérő gépek használatát. Egyszerűen túl OP a légvédelem. Röhejesen OP. Olcsók és eszméletlen tápok mindkét oldalt. Egy 50-60-ba kerülő légvédelem képes halomra mészárolni még fejlett gépeket is. Ha csak egyet szednek le és meghalnak, akkor is 2:1, 3:1 arányban hozzák a pontokat. Egy 13-as ACC-os Marder annyira durva, hogy arra szavak alig vannak. Ha az ellennek nincs SEAD gépe, akkor lényegében game over. Egy Hawk-hoz képest fénysebességgel halad és annyira rakétája van, hogy beszarsz.
A francia SACLOS SAM is eszméletlen jó helik ellen. B cat NATO mech deckben olyan XP és mennyiség jön, hogy az valami iszonyat. És akkor jöhet mellé még svéd 9 ACC-os MANPAD. Sok szerencsét ellenük...
Nála a csapásmérést a helik csinálják. Ha elveszted olcsóbb és jóval könnyebben védhetőek, mert pl. a AAA és SAM nagy részét füsstel is lehet blokkolni, míg a gépek ellen nem működik a füst...