-
Sajnos időről időre azért én is belefutok nagyon kezdőkbe, vagy egyenesen hülyékbe. A győzelmi sorozatom megszakadt 10 vs 10-ben, mert egy disconnetáló miatt ment másik három is vele. Köszi... Hiába van több erőforrásod, nem tudsz hárm másik ember helyett figyelni... A saját frontomat tartottam, de szétvertek, mint állat.
Hosszú idő után toltam egy 4 vs 4-et is. Ott is jól tartottuk magunkat, amikor az egyik srác kilépett. Egyből oda a bal szárny és beözönlött a rakás heli és game over... Pedig addig mi vezettünk, tehát az az egy játékos vesztett annyit, hogy lépett ki.
----
NATO oldalon a C kat mech deck eszméletlen jó support deck, a jenki A deck helyett poénból most ezt próbálgatom. A +80% miatt a logisztika csak úgy ömlik, tehát olyan tüzérséget lehet betteni, hogy befosol. A mech deck miatt +1XP a SUP és VEH kategórinak.
5 XP-s (!) tüzérségből egy cardban jön 4 db. 4 db M109, 2x4 darab Abbot (5-ös pontossága van) és 1x4 max XP-s LARS elég meggyőző erő. A két LARS képes úgy beteríteni a környéket és olyan gyorsan, hogy minden lévédelem pánikol. Utána meg jöhet az F-111F. ;)
Léigerőnél 2x2 F-111F elég rendes aratásra képes és mellé simán elfér még gép. Én nem erőltettem meg az agyam ezért vadászt vettem. A régebbi Mirage F1-ből 3 XP-sen jön egy kártyában 4 db, 5 XP-en kettő. Én 4+2-őt vettem. A medium ECM nem túl acélos, de a csúcs orosz gépek kivételével megteszi védelemre. A BVR fegyver 4900 métere nem túl acélos, de a 10/9 pnotosság a BVR/IR rakétanál XP-vel megfejelve elég jó. Párban használva Szu-27-et is sikerül leszedni velük és gyakran túl is éli az egyik gép, bár baromi sokáig kell javítani.
Légvédelem? 5 XP-s Hawkból lehet 5-öt hozni. Ez veterán bónusszal 16-os ()! ACC-ot jelent. Az alapból semmire sem jó és kevés M48-ból a mennyiség és mech bónusz vérengző állatot csinál. 5 XP-vel jön asszem 7 db és 4 XP-vel 11 db. A 7-es ACC-hoz a 35/60% bónusz azért már elég sok. Jó móka leszedegetni velük a 135-be fájó Mi-28-at.
Ha van jó kooperáció és egy erősebb légierős deck, akkor ezzel olyan szinten lehet elnyomni a légvédelmet, hogy az valami döbbenet. Volt, hogy három F-111F csapott le. Egy odaveszett, de egy rácsapás alatt kb. 500 pontnyi ellenfelet daráltak le. Simán megérte 120 vs 500 pont.