-
A légierőnél egyébként az is elfogadható lenne, hogy én megmondom a gépek képességeit és az Eugen meg "beárazza", hogy szerinte ez mennyibe kerül. Jelenleg a totális imbalansz jellemzi az egészet. A gépek nagy részét soha senki nem használja, mert irgalmatlan szélőségek vannak ár és a képesség együttese terén.
A valóságban az A-10 a támadó gépek egyik királya, ehhez képest én eddig csak béna noobok által láttam használni és vesztik is el sorban azokat a bad ECM miatt. A MiG-27 a valóságban nem a világ legjobb gépe, az ALB-ben meg párosával szedi le a ~100 zsébe kerülő hk-kat egy rácsapással és túl is éli a good ECM miatt. És mindez úgy, hogy a MiG-27M csak a drágább és alig, mint egy A-10. Ok, hogy az A-10 B deckes, de ha egy fegyver szar ár/értékben vagy képességek terén, akkor semmilyen deckbe nem rakod be...
A játékan van Jagurar, de med ECM-nél jobbja még a SEAD változatnak sincs, ha jól emlékszem a többinek meg bad. Vicces annak fényében, hogy ECM podokkal rohangáltak és volt alapből beépített dispenser...
A vörös vonalom az alapvető MiG-21 / MiG-23 vonal modellezés nincs meg, ami a megalol, kb. olyan, mintha úgy akarna a relativitás elméletről beszélni, hogy összeadni nem tud. A VSz erők vadászlégierőnek gerincét ezek adták még a '80-as évek közepén isn. A MiG-21PF/MF/bisz, és a MiG-23MF/ML/MLD gépek helyes modellezése és megjelenítése alapkövetelmény kellene, hogy legyen, ahogy orosz oldalon a Szu-27 és a MiG-29 9.12-őé. A multirole MiG-29 gépek a megalol kategóriát képviselik.
Pedig az Eugen típusjelzés mániájával a MiG-21 minden nemzetnél modellezhető lenne. PF, PFSz, MF, bisz, bisz-AP, bisz-AP2, Sz, SzPsz és annyámkínja modellek lehetővé teszik a nációkra való szétdobást azonos képeséggekkel. Vagy éppen azt sem étrem, hogy miért nem lehet ugyanazt a MiG-21bisz és MF-et bevágni akármelyik PACT-hez.
Komolyan mondom néha azt hiszem, hogy retardáltak dolgoznak az iparban. Félelmetes, hogy akik képesek egy ilyen játékot megalkotni és leprogramozni azok képes ennyire szar tartalommal feltölteni a hozzá való adabázist.