glkb0iab9cwfxwfikpr4.png
Wargame series (Red Dragon)

Magyar nyelvű bemutató.
  • Molnibalage
    Ötletelni? Mármint min?

A jenki deckem kezd nagyon kiforrottá válni. Gyakorlatilag csak azzal játszok már van 2 hete, a vegyes NATO decket feladtam ki is töröltem mindet. Olyan durván hentelnek a vad indiánok és olyan táp az F/A-18A, hogy beszarok. Egyszerűen nem látom értelmlét más decknek. 10 vs 10-ben mindig van annyi gép, hogy az én "krém vadászaim" tisztára söprik az eget CAP-elve.

Nagyon ritkán bénázok, csak pocsék társakak esetén van az, hogy egálba legyek. Az utolsó 10 meccs kb. 3/4-ét (!) úgy hoztam le, hogy 2:1, de inkább 3:1 kill arány pontban, egyszer 3,75:1 is volt. Mindezt úgy, hogy a legtöbb meccsen egy szál tankot nem vettem és alapvetően support deck vagyok. Na nem mintha olyan sok tankom lett volna, eddig 1 slot M1A1-el toltam...

Ha nagyon fontos a heli, akkor a két Hornet lecsap. Olyan tűzgyorsaság és pontosság van, hogy mikor csak légvédelem gyakásra rántom be őket, akkor mellékesen néha leszednek még harkocsit is csak úgy önszorgalomból. Tüzérségi elnyomással nagyon durva túlélési arányuk van és ha nem CAP-el az ellen, akkor nem éri utol őket, mert gyorsak. A királykategóriás hk-kat is szinte mindig egy rárepülésből kikapják.

A solo hadjárat sikeres aknavetős tömegelnyomása után döntöttem úgy, hogy feladom az AH-1S-t és inkább tettem be olcsóbb harkocsikat is. ATGM vehiclet továbbra sem használok, mert sok kell belőle, csak akkor ér valamit. A tüzérség viszont túl könnyen kicsinálja. Offline jártékban kicsit tanulgattam, hogy hogyan érdemes használni őket.

A logisztika része az ami furcsa lehet egyeseknek. A franciákkal használt helis utánpótlás annyira bejövős, hogy ihaj. A tüzérség simán vádorolhat, mert a helik odareppenek és csók. Ha nagyon zizis és közel van a front, akkor mehet a teherautó. Szinte még sosem vesztettem szállítóhelit.

A 3 db AH-1 azért van, hogy ne mindenre Hellfire-t pazaroljak, olcsóbb légvédelmet az is kikapja, meg a könnyű járműveket. A felderítés része az ami lehet, hogy kicsit sovány.

Az MLRS új, most fogom kipróbálni először, emiatt raktam be még logisztikát. Egy sortűz 500. Mondjuk ez nem olyan, mindenre lősz. Ha nagy sűrűség van, akkor kell. Gyakorlatilag mindent pánikoltat és stunnol. Ekkor jöhet a Hornet és a heli. MI ellen már ment az összehangolás, olyan aratást csináltam, hogy ihaj.