Nem szimulátor, de ennyi erővel, akkor pakoljanak már rá egy 125 milis löveget 8 ACC-cal és 16-os AP powerrel a 40-es Rise Pattonra, mert nekem az a fixa ideám van, hogy ez rajta legyen. Miért? Csak. Majd azt hazudom, hogy balansz és jó vastag arcbőrt növesztek hozzá. :)
Olyan súlyos balansz problémák vannak ebben és olyan eszement pontatlanságok, hogy még egy pre-alfa verziónál is a pofám leszkadna nekem, ha én csinálnék ilyet. Persze nekem az a bajom, hogy ami érdekel, abban maximalista vagyok. És egy ilyen projektnél és egy olyan DB-t raktam volna össze ehhez olyan koncepcióval, hogy ma az én lábam elé borulna a közösség. Nem vicc. Miért? Mert van rálátásom a témára. Az Eugennél a jelek szerint rohadtul nincs meg.
Mindig azt mondom, hogy minden hibája ellenére többnyire élvezhető a játék, de az ilyen dolgok úgy lettek volna megelőzhetőek, hogy:
ad 1. Nem erőltetnek baromságokat a röhejesen balansz duma égisze alatt, mert balasz az nincs...
ad 2. Ha már olyan játékot csinálsz, ami a valóságon alapul, akkor előtte lesz szíves csekkolni a valóságot is...
Az élvezet meg azért nem lehetséges sokszor, mert C kategóriás PACT deck légierő szarrá szedi az A kategóriás US légierőmet, akkor bennem legfeljebb olyan érzés ébred, hogy pofánrúgnám a készítőket, de szigorúan csak két disconnect között, mert hogy engem még azzal is megvertek...
Kösz, de ez nem élvezet, ez olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Akkor jó, amikor abbahagyod. Múltkor két F-111F-et kapott le egy MiG-21bisz, mert AMRAAM pontosságú R-27R és R-73 van rajta. Bocs, de ez a "jó kurva édesanyádat" kategória. Az ilyen ne játékfejlesztést, hanem inkább áramot vezessen...