• Venom T
    #38
    Kedves agyhalott!

    Köszönöm az etikettől tartott kiselőadásodat baromi hasznos és hiteles pont tőled hallani.

    Idézlek: "Meddig tart meg a hazudozas? Es hogy vannak meg a labnyomok a holdon meg azota? Ha egy 30 cm-es foldi amator tavcsovel kemleled a holdat, uszo felhoket latsz...az 1950 es evektol szamtalan ,,holdfelhot'' rogzitettek.
    Ugy higgyetek a nasanak is mint a politikusoknak. Csak az hazugsag, amit mondanak"

    Nyílt fórumon hazugnak nevezed többek közt a tudományos kutatókat, a Nasa alkalmazottait, stb, meg az egész üres okoskodásoddal mindenkit akinek köze van a tudomány&kutatáshoz.

    Igazából még ez nem lenne indok, hogy letámadjalak, de sajnos nem te vagy az első unintelligens kontentóhívő aki az utamba akad, és mellőzi az agyi tevékenységet.

    Aranyi Laci kérdése: Számodra hitelt érdemlő emberről van szó. Remek. Sok buta ember számára van így. Ezzel, már elvágtad itt magad, de tegyük hozzá, hogy te egy olyan embernek hiszel a mérnökökkel és kutatókkal szemben, aki nyíltan hazudozik annak érdekében, hogy figyelmet kapjon.
    Az Enigmás adásban, ahol a Marsi élet került előtérbe, mutatott egy videót, amin egy landolás volt lefilmezve. Szerinte ez a Marsa történő landolás kiszivárgott videója volt...
    Kár, hogy egy élőszereplős régi Sci-fi filmből volt kivágva.

    Hiteles mi? Majd ennek is nézz utána, mikor élteted ezt a marhát. De gondolom nem fogsz.

    Magma és a Föld belseje:

    Tudod ez egy akkora közhely, hogy simán elárulja rólad, hogy neked fingod nincs a tudományról. Máskülönben nem írnál ekkora faszságokat.
    Az egész tudományról szóló lexikális tudásodat az Enigmára alapozod, vagy azért jártál néha iskolába?

    Mitől sejtem, hogy magma van a Föld belsejében, ha még nem is jártam ott?
    Iskola. Ennyi. Tudod, tanították. Neked lehet, hogy nem, de nekem igen.
    Most lehet, hogy az Enigma elérte nálad azt, hogy mindent megkérdőjelezel amit tanítottak neked a suliban, de ennyi erővel akkor a levegő meg az atomok se léteznek. Sőt mi se...

    Igazából tudom, hogy felesleges neked írni bármit is, mert ahogy gothmog írta, rátok nem hat a józan paraszti ész.
    Ha odavinnélek a Holdra, szkafanderben, akkor te minden áron le akarnád venni, mondván ott levegő van.
    Sajnos még nem jár ott a tudomány, hogy az ilyen "okos" embereket is felvigyünk a Holdra, pusztán azért, hogy a meggyőződését kiiktassuk.
    Vagyis megtehetnénk, csak nem érné meg az erőráfordítást és súlyos energiapazarlás lenne.
    Jellemző az ilyen emberekre mint te, hogy tanulatlanok és híján vannak az intelligencia hányadosnak is. Nekem sincs Diplomám, ezért könnyebben megvezethető vagyok a témában, viszont megvan a magamhoz való eszem. És ha egy mérnök elém tárja a bizonyítékokat, és te meg jössz a feltételezéseiddel, biztos nem neked fogok hinni.
    Ez nem végzettség kérdése, hanem az intelligenciáé.

    De innentől befejezem veled. Hidd azt nyugodtan, hogy E.T. a Holdon él, (mert Aranyi Laci ezt mondta) és lepaktált az USA-val, meg az Oroszokkal, hogy titokban tartják előttünk a létezésüket. Továbbá velük együtt közösen bányászunk a Holdon, meg a Marson is már kolóniáink vannak...
    És erről elenyésző ember tud csak. Arany Laci biztosan mert ő már járt a Marson, meg a Föld belsejében is, meg mindenhol...

    Azt javaslom neked, hogy húzd ki a dugót a gépedből és járj könyvtárba inkább.
    Vagy iratkozz vissza a suliba!

    Na pacsi!