• Elisium
    de ez logikatlan!
    ha tegyuk fel tenyleg nincs semminek ertelme, akkor nem kell toleransnak lenned, azt csinalsz amit akarsz,mert x ezer ev mulva ugyis minden meghal, kieg, atalakul megszunik,mindenmorganikus,minden konyv,minden emlek.
    nem marad fent semmi, se jo emlek,se rossz emlek.
    ezzel a felfogassal tok mindegy mit csinalsz, minden ertelmetlen, nincs ertelme se a jonak se a rossznak,minden total random , es MINDEN mulando. tehat amikor minden kihalt utana nem marad meg az h mi itt beszeltunk, nem marad meg az ha valakit szerettel, az eltoltott szep percek, es az sem marad meg ha attapostal valakin, senki nem fog emlekezni senkire mert ne lesz senki sem.
    ez is levezetheto , mert minden csillag kialszik. marpedig energia nelkul nem fogunk fent maradni.
    isten letezesere nagyobb az esely mint arra hogy ne aludjon ki a vilagegyetem osszes csillaga.....
    mert biza ki fognak aludni. az utolso szalig.
    es ez olyan tuti,mint az hogyha nem veszel szobahomersekleten 30percig levegot agykarosodassal meghal a tested (es az ntudatod is.)
    ergo ha minden ertemetlen, az erkolcsnek sincs ertelme, sem a tolerancianak minden TOKMINDEGY. mert mit ersz azzal ha magasabb eletminosegen eltel, vagy elt az emberiseg?:) nem lesz senki aki visszanezi, egy kurva kep sem fog megmaradni senkirolsem.

az ateista vilagszemlelet szerint, marpedig en szeretem mert logikus, viszont akkor az igenis robotikus, veletlenszeru, es kauzalis. es bizony nincs seminek sem ertelme. annak sem hogy tanulsz vagy epitesz egy hazat. mezei univerzum hulladek lesz belole miutan kette baxta a foldet egy ksibolygo, avagy a nap elnyelte a foldet, avagy felrobbantottuk magunkat.

szoval ateista filozofia sajnos elegge ertelmetlenne tesz minden erofeszitest.

mizar1 en nem voltam irracionalis, csak valoszinusegekben beszeltem.
    de az hogy meg az en postomat is irracionalisnak lattad azt bizonyitja,hogy nem vagy realis, vagyis te vagy irracionalis.

persze ez a fejtegetes megengedi azt is hogy pont vica verza legyen igaz, tehat ezzel meg nincs bizonyitva sem aznhogy te vagy irracionalis es en nem , sem a forditottja.

hu. :D