• narumon
    #332
    "A quake 1 korszak elején extrém ritka volt a 3D gyorsítás. Legtöbben enélkül nyomták, mintahogy a legtöbb játékot."

    Na most akkor én is írhatnám, hogy furcsán viselkedsz. Kollegának ugyanis az volt a konzollal a baja, hogy szar a grafika. Viszont ugyanez nem zavarta régen amikor viszont tényleg óriási minőségi különbség volt a software render és a 3D gyorsítók között. (Lásd Tomb Raider és társai). Szóval mondhatnám ha nem tudod, hogy miről beszélünk akkor miért szólsz bele?

    "Tudom, neked akkor is elég volt egy programozható számológép, csak azért játszottál mert kellett mint ahogy írtad valahol régebben."

    Itt meg csak szimplán hülye vagy.

    "De azért megnézném amikor a tableten vagy konzolon elkezdene valaki mondjuk valami jobban szituált online játékot játszani, pedig van jópár ahol rendszeresen 100 ezer feletti az épp online játékos..."

    Ezt megint nem értem, hogy jön ide Mahjonggal meg milliók játszanak naponta mégsem mondanám, hogy most innentől ahhoz viszonyítsunk mindent. (mellesleg tableten kifejezetten jól lehet Mahjonggozni :D)

    "De mindegy hagyjuk, te már eldöntötted neked van igazad, mint mindenben."

    nem nem. Ez te vagy. Te kitaláltad, hogy egy otthon csak és kizárólag új és modern PC-kkel működhet, akiknek nincs ilyen azok szerinted hülyék és korlátoltak.

    "Nem is tudom miért szólok bele megint. :("

    No ezt látod én sem.