Elisium#83
hat hogy marketing amit irok. nem neked szolt az uzenet egyebkent sem de kifejtem fel mondatban: a postom ezenresze azoknak szolt, ebben a kontexusban, akik magat a tablagepet feleslegesnek tartjak, az Apple, gonosz Apple resze pedig azoknak akik nem realis kepet alkotnak a piacrol
es egyebkent minden funkcioban (bongeszes, stbstb) az Apple kicsit gordulekenyebb, szebb, egyszerubb, szovaliIdegrendszerkimelo cucc, es ez nem mondhato el a konkurens anti-i-macera gepekre.
a hozzaszolasaiddal hazudsz rengeteget, mert nem tenyeket sorolsz fel, hanem szemelyeskedsz, es elferdited az aranyossagokat. egy tok mas peldavalmillusztralva:
beszelgetsz a tengerparton es novel, azthiszed bejosz neki, masnap meglatod hogy smarol egy nalad jobb pasival, es aztan ugy meseled anhavrjaidnak, hogy
smarolt egy full atlagos csavoval, es csak egy ifost hasznalo ribanc lehet.
holott ugy kellene prezentalnod,hogy valoszinuleg volt mar baratja, es tovabb kene keresgelned. ez a felnott verzio, elobbi pedig a willcox
ja es meg egy pelda. a mostani posztom. ennyire nem tulzol,mint most en. tehat most en magam is willcox strategiat alkalmaztam,mert akkor lettem volna realis,ha ugy irom:
beszelgettel egy novel, akit meg akartal csokolni, de o elhuzta magat.
es masnap azt meseled a barataidnak,hogy ah, nem jon be a csaj.
ezzel nem is lenne gond, senki nem osztja meg szivesen a kudarcait, de ez a strategia komplexebb, es muszakibb dolgoknal, aminellenorizheto mint lathatod nem valik be.
emiatt akik teged olvasnak sokan elmosolyoghatnak rajtad,hogy vallasos ahitattal szidsz egy termeket, ami nem kuzarolag birkaknak keszul.
es ez vonatkozik mindenki masra is, aki irracionalis....