1. duma? azt te tolod ahogy olvasgatom amiket irsz 100%-ban nyelvtani "érv"
csak felsoroltam miket tud a gepecske!:) tehát ertelmetlen amit irtal,mert egy gep tulajdonsagainak a felsorolasa csak statikus lehet, hiszen azt tudja amit. punktum
2. az emberi idegrendszer ispecifikus. mert az Apple iZsenialiasanmegtervezett iIntuitiv iKenyelmes iIdegrendszerkimelo iSzép iErgonomikus, amit eddig egyedul a legujabb Galaxy Tabon tapasztaltam , finom volt,....ami szerintem jol sikeredett darab,ahogyan a Samsung egyik csucsmobilja is szerintem jobb, mint az iPhone 4. (az elso 10-15 percben, amig be nem hisztiznek haha) persze ha valaki nem csinal rajta semmi hasznosat extrat, akkor tokeletes ez is
viszont jelenleg a The new iPad a piacvezeto. (nem eladasban EGYELORE) hanem hwben arertekben deisgnban. iPad 2bol tobbet adtak el negyedevalatt mint masik konkurens osszesen :) CIKI.
3. hogy akkor megis miert Apple?
Mert jobb a szoftver?
a/
nincs rá virus.
b/
tudna a microfos is ilyen vagy a guglikaki, de nemmtud,mert hatszazfele hardwarre NEM LEHET. optimalis OS-t irni.
ergo, nem irtam semmit ami ne lenne igaz.
ez rolad nem mondhato el.
ergo en realisabb vagyok, vagyis:
becsapod magad ami masokkal szemben se bolcs hosszutavon ha tulzasba viszed, nade hogy sajatmagad is atverd...:(
mert azt érzem,hogy elhiszed amit mondasz!