• narumon
    "Rendkívül szellemes vagy. Ha van a polcon iFing, akkor az életben nem fog téged senki Asusra, MSI-re stb-re agitálni. Ez nettó hazugság."

Ahan pont ugyanakkora mint amit te írtál, mert mondjuk a helyi Media Marktban már nyomtatós ember nyomtatót próbált rámsózni meg Samsung notebookot ellenben apple képviselővel még soha nem találkoztam ott, hogy kipakolja a millió ipadot és el se lehessen menni mellette. (Jah és kávégépet kínálgattak valamelyik nap, nem vettem mert van már itthon, de ittam egy finom forrócsokit :D)

"Miért jó, hogy nincs billentyűzet? Nem tudok dolgozni rajta, még szöveget szerkeszteni is alig, mert lassabban reagál, mint a fizikai billentyűzet, kitakarja a kép nagy részét, és a csuklómnak kényelmetlen a pozíció."

Ha dolgozni akarok akkor oda ülök az asztali gép elé ha meg nem akarok dolgozni akkor a bill csak egy felesleges dolog amivel nagyobb lett a hordozható eszközöm. Az érintőképernyőn meg tökéletesen meg lehet írni egy emailt, vagy forumozni is szoktam rajta.

"Emellett egér sem catlakoztatható, így játékra sem alkalmas, hiába szól a szlogen, hogy konzolminőségű játékok jönnek rá."

Hát nem tudom, nekem az xboxhoz sincs egér csatlakoztatva mégsem hiányzott még soha, ráadásul az érintőképernyő tökéletesen feleslegessé tesz bármilyen egeret hiszen ott az ujjad, oda mutatsz vele ahova akarsz. Akciójátékot nem játszanék rajta, de amilyen játékra egy hordozható masinán szükség van arra tökéletes, használom is bőszen.

"A felbontás valóban lenyűgöző, de a 25 centis átmérő értelmetlenné teszi."

Mivel az ikonok és a szöveg mérete nem változik így csak azt veszed észre, hogy nagyon jó minden felirat, grafika. Ez olyan nagy baj?

"Munkára nem alkalmas, mert minden részlet túl kicsi és egér nem csatlakoztatható."

Én nem használok a munkámhoz egeret az baj? Ha bármi olyan feladatot akarok ellátni akkor meg úgy is az asztali gép előtt fogok ülni.

"Full HD filmet megint csak a méret miatt nem néznék rajta."

Akkor nézzél ne FullHD filmet rajta. Ekkora kijelzőn egy jó divx vagy 720p pont kurvajól néz ki, és én a filmet a film miatt nézem nem az miatt, hogy ekkorán nem nézek fullhdt.

"A kamera? 16 megapixeles, CMOS szenzoros kompaktom van, ami a zsebemben elfér, és mivel igen magas ISO-n is zajmentes, vakkuznom sem kell általában, tehát az iFos telefon reklámjában szereplő vörösszem eltávolításra sincs szükség. Tehát, amellett, hog aminősége tragikus, eléggé égne a pofám, ha iFinggal fényképeznék nagyobb társaságban. Nem praktikus."

Canon DSLR-em van, eszembe se jut fényképezni egy ipaddal, de még telefonnal sem.

"Zene? Van iPod-om, kicsi, praktikus, zsebben elfér."

Nekem meg van Hifim, nem fér el zsebben ellenben kurvajól szól. (de hogy hogyan jött az ipodod a notebook vs. Ipadhoz nem is értem...

"Navigáció? Net nélkül nem működik és megint csak a méret miatt nem praktikus."

Miért ne működne net nélkül? GPS-hez nem kell net, ráadásul egy kocsiba kurvajó a mérete nem az a szütyömnyi méret.

"A többi hardverrel való kompatibilitását nem az átlag ember szemszögéből nézed, aki Winfossal szocializált, hanem a sznob, csak Apple-t veszek kisebbségéből."

Nekem winfos az asztali gépem, de attól még kompatibilis a tabletem. Jaaa hogy nem megy rajta a windows játék, neked ez a kompatibilitás? Kezdesz jó nagy hülyeségeket beszélni.

"Újságolvasásra és könyvolvasásra. Nos erre meg van színes e-book reader 2O ezerért, ami lejátssza a filmeket, mp3-at, és 64GB-ig bővíthető. "

Igen lassan a hátizsákodba viszed az összes cuccot ami kell, mert a fent leírtak alapján vagy viszed a notidat ami ugye nagyobb mint az ipad, vagy viszed akis kütyüket, de akkor meg nem tudod azokat a dolgokat megcsinálni amit ipadon vagy notebookon.
    Értem én, hogy mindenáron meg akarod magyarázni a bizonyítványt, de akkor legalább értelmesen tedd. A notebook/netbookból indultál ki maradj is annál. Én az ipad miatt adtam el a notimat mert csak a táskájában állt a sarokban.