Wasteland 2
-
Meldon #714 amikor jött a patch akkor Arizona sztori közepén voltam kb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hollywoodban meg a legbékésebb megoldásra mentem rá, a dominának segítettem hatalomra kerülni, elkezdtem a békítést a templom és Hollywood között, a slavereket lenyomtam, a drogdealereket is (itt volt az első bug: a csatornából kiszabadított junkie csajt visszavittem a temetőbe a pasijához és akárhányszor beszéltem utána a csávóval mindig odaadta quest rewardot meg a az xp-t is), a papoknál hatalomra juttattam a domina szerelmét, ezután jöttek a bughegyek, a pap még megadta a küldetést a megfelelő ponton, hogy a megmaradt paptársa puccsot követett el és menjünk már át a titkos bejáraton és zúzzuk le neki.
Erre meg mindenki hostile volt a területen, megöltem akit kellett, a logbookba azt mondta minden OK, de quest adó csak ugyanazt a sort hajtogatja és nem lehetett befejezni, ekkor még ott voltak a "sinner"-ek is akiket ki kellett szabadítanom, de a Maggie nevű csaj is eltűnt a táborból, igaz enélkül is sikerült kiszabadítanom őket, csak szét kellett lőnöm a templom főkapujának a konzolját, a nevesített sinner is sikeresen visszajutott a testvéréhez a kocsmába los felizben.
A vége az lett hogy a logbookomban az van, hogy kiszabadítottam a sinnereket, elintéztem a slavereket és a drogosokat, minden OK, már csak annyit kell tennem, hogy visszamegyek a Bastionbe és végignézem a békeceremóniát, de amikor odamentem mindenki hostile volt megint (pap, domina, leváltott papfőnök felesége) miközben a pap még los feliz bejárata mellett is ott állt és csak hajtogatta hogy siessünk megölni a puccsistát, végül otthagytam az egészet a francba és haladtam a főküldivel
Utoljára szerkesztette: Meldon, 2014.10.06. 12:33:53