Wasteland 2
  • lordzax
    Sziasztok.

Sajnos nekem iszonyatos negativ tapasztalataim vannak csak eddig a jatekkal.
    4x re kellett totalisan elorrol kezdenem, es nagyon rossz erzes, mindez a hatalmas bugok miatt.
    Az elso probalkozasra a mentesem bugosodott be, es utanna egyfolytaban crashol a jatek kozepe korul. Masodikra a tank threadet nem dobta, hiaba irtottam ki a radio stationnal minden robotot, damontaban stb, egyszeruen nem dobta. Harmadszorra dobta de a prisonban nem tudtam megolni main questes embert, valamint damontaban akarmikor csatat kezdtem egy robot beragadt a csataban egy haz ala, es onnastol nem lehetett kilepni a csatabol vegtelen koros lett.. Most negyedszerre kezdtem ujra es megint a jatek felenel jarok, es egyszeruen bebugosodtak az embereim, nem mozognak a csataban, semmi bajuk se tores se tulterheltseg, egyszeruen piros minden a harci lepeseknel, harcon kivul mozognak, akarmelyik mentest toltom vissza ugyanaz a hiba marad.
    Updateltem a legfrissebbre semmi javulas.
    Nagyon vartam mar egy hasonlo jatekot, mert iszonyat nincs semmi ertelmes a piacon, es bar nagyon gagyi kezdetleges az egesz elvezhetonek talaltam, olyan alapveto dolgok nincsenek benne mint a csata befejezese gomb, tatktikai beallitasok ( pl a kovetok kovetesi tavolsago, hasznalt fegyverek, kozeli tavoli stb, ezek mar tizen evekkel ezelott megvoltak csinalva, ha mar ennyi mindent lemasoltak az osoktol ezt se artott volna) iszonzat idegesito amikor egy koveto a hatam mogol a fejembe ereszt egy sorozatot a gepfegyverrel, vagy amikor a leggyengebb kovet elorre szalad ba az ellenseg koze stb, a skillek fele hasznalhatatlan, es a questek eleg bugyutak, emellett megoldhatatlanok bugosak. Emellett rengeteg olyan quest item ragad mar be a inventorymba amik nem dobhatoak es tizen kilokat vesznek el, pl a rad suitok, az elejen vettem egyet merchanttol, aztan adott a quest, aztan jobbat adott stb es a regiek nem dobhatoak. ugyanigy rengeteg quest item, csapzarok, radioaktiv anyagos hordok, amit a monkok adnak minden egyes athaladaskor titanon, darabonkent tizen kilok..A grafika egyaltalan nem erdekel, de azert na 2014 van, es ennel meg a fallout tactics is szebb volt. Ismetelhetosegre meg nem is tudom a map kicsi, alig van par helyszin, keves a random encounter map, es mindig max 2 lehetoseg kozol lehet valasztani, eleg repetative, es csohatas.
    Osszegezve nekem hatalmas csalodas, es nem tudom ujra kezdjem e 5 szerre mert ha megint jon egy ilyen vegzetes bug nagyon elegem lessz. Inkabb eloveszem a fallout 2ot hd kiegeszitovel, vagy a tacticsot, meg mindig nincs megfelelo utod sajnos ezek utan..