Wasteland 2
  • SaGa Jr
    Elgrecco:
    A szérum felvételével bekerült egy új feladat a log-odba. Aztán az vagy előjön vagy nem. Ha elég sokat ténferegsz Arizonában (nem tudom mennyit kéne, nekem majd 30 óra alatt nem jött hívás a témában így ez a feladat kimaradt, mert minden mást elintéztem már Arizonában és átmentem Kaliforniába) akkor előjön a feladat aminek során majd a szérumot használni kell.

sárkánylovag:
    Majd lesz valamikor kiegészítő, de mivel nincs egy hete hogy megjelent a program, még kicsit korai is lenne, főleg hogy a mostani patch sem javított minden hibát még.

gabber012:
    Nálam sem volt sosem gond az átvétellel. Csak a megfelelő opciót kell dumálásnál választani és lehet leadni minden kulát. A fegyver hulladékok is igen jó pénzért mentek el. Lényegében szinte minden vacak fegyvert, legyen az közelharci vagy távolsági, szétszedtem és amiből parts jött ki azt vittem is eladni, a többit meg vagy felhasználtam vagy eladtam szintén.
    Az, hogy mi lesz szétszedéskor ki van írva százalékos esélyre lebontva. A magas weapon repair skill csak a kapható parts mennyiséget befolyásolja. Ha biztosra akarsz menni akkor heavy weapon-t szedj szét, abból nem lehet mást kinyerni.