/Facebook
  • Gábor3
    Megvan minden Főnix ruha, és még egypár mást is vettem. Így utólag, hogy kipróbáltam és teszteltem őket, Kolosszus ruhája a legjobb. Komolyan Emma vs ügynököm maradtak PvP-ben. Mindig mental-ozott, de kolosszus ruha bónuszának hála, állandóan feltöltődött az életem. :D Már vagy 8-szor ért mentál támadás, de mindig feltöltődött, végül legyőztem úgy Emmát, hogy semmi nem hiányzott az életemből. :D (ugye a hülye gyémánt izéje miatt nem akart sebeződni.)

Küklopszé szerintem szintén egész jó, bár maga a hős sajnos nem igazán jó, a képessége pedig nem aktivizálódik annyit nálam, de ha egy erős hősre rárakja a bonusát (kritikál ütés minden esetben), akkor nagyon nagy sebzéseket lehet rendezni.

Emmáét még nem igazán tudtam kipróbálni, őneki nem olyan látványos a plusza. Ha jól tudom a starts-okat emeli fel annak, akire rárakja. (védelem, élet, statima stb) Illetve a negatív buffok nem mennek rá az illetőre.

Főnixé szerintem a legelhanyagolhatóbb. Neki elég érdekes képessége van. Ugye ő garantált ütést biztosít, szóval semmiképpen se védi ki az ellenség. Az ilyen szerintem a védekező ellenfeleknél hasznos, akiknek valamiféle pajzs, immunitása van az ütésekkel szemben. (pl Láthatatlan lány, Vasember, Árnymacska stb) Szóval ez nem mindig alkalmas, de azért Amerika kapitány blockja vagy egy nagyon pontatlan hősre szerencsét hozhat. A másik plusza meg az effektek. Szóval ha ezt aktiválja, akkor az erőknek más effektjei lesznek. (pl Jean első ereje aranylabdává változik, vagy a 3. ereje vulkáni sziklává)

Ha valamit elnéztem, akkor elnézést. Szóval minden hős új ereje másra jó. Emmánál szerintem mindenképp érdemes megvenni, hisz neki nem hiszem, hogy lesz új ruhája, és azért egész jó dolgokat ad. Küklopsznál és Jean-él meg a közeljövőbe jön az új ruha és a már meglévő fejlesztése, szóval ez a kettő szerintem nem kötelező. Kolosszusnál viszont nagy pozitív meglepetés ért. Rengeteg életet vissza ad a képessége, őt mindenképp javaslom.