1294
/Facebook
  • arsenal89
    Ha eljutok a végéig, vagy az utolsó előttiig, akkor csak azt az egy dolgot kapom meg, amelyikben vagyok, vagy az azelőtti csoport dolgait is?
  • Broafka
    akkor maradok a goldnál, a későbbieket meg tudom venni, silver nem kell, gold igazi pénzbe kerül, a többit meg meg lehet venni goldért, silverért vagy cp-ért. De azért megpróbálom elérni a legjobbat :P
  • Quintero
    nem kell PVP Szezon után 1 hónap múlva elérhető lesz mindekinek azt írták . Ez ingyen van azoknak akik jól pvp-znek cheaterek vagy gazdagok és megvan nekik az összes fegyó és hős :D
  • Broafka
    hát ez a pvp rohadt kemény lesz így. Bejutni a top 1000-be és ott tartani november 6-ig? teljesen esélytelen :S
  • cataflam02
    Hali!

Emma Frost-ra valami taktika ? 10-es agentel 4-es iron man 4-es invisible woman.. és nem akar megmurdelni :S
  • BoneDragon
    Season végén kapod meg a jutalmakat.
  • arsenal89
    Sziasztok! Nem nagyon értem ezt a zúj Pvp-t. Már a Gold League-ban vagyok, de nem kaptam 100.000 ezüstöt. Vagy nem úgy van, hogy ha teljesítek egy kigát, akkor annak a bónuszát megkapom?
  • Okisz
    az első három képességét, ha használod egyszer, akkor a köv körben dupla annyit sebez az első kettő, megemeli az attack, accuracy, evasion szintet is. Tehát első körben gyenge még, de több körös versenyben a 2kör után már nagyon fasza.
  • BoneDragon
    De melyik hasznosabb? Spidermant ugye kitudtam próbálni pár csatánál és nagyon tetszett. Black phanter is ennyire jó?:)
  • Okisz
    Én ebben a dilemmában BP-t venném meg. (De utálom is Spidermant :D )
  • BoneDragon
    Köszi! Ezzel lett 110cp-m. Black phantert vagy inkább a pókot vegyem meg? :)
  • Okisz
    Ajándék!

KATT
  • Broafka
    hát nekem megvan Higanyszál, nagyon gyenge, pedig a 3. képességében bíztam.
    1 Támadása legjobb esetben is max 400, és a lilára való támadásánál a 2. támadása a 2. képessége, szóval mindenkit támad, ami nem lenne rossz, ha egy ellenségre így nem csak kb 120-150-t csapna.

Erre kéne valami elég erős ruha, és akkor nagyon jó lenne
  • Rotcsa
    Na, így elég szimpi a gyerek, lehet behívom. Edig árnyék volt a leggyorsabb infi, de ennek az eva-ja pont annyi.
  • Okisz
    Azért az kemény, h higanyszál alapból kétszer jön, és mivel scrapper, ha lilára támad, akkor 4szer.
  • Gábor3
    Én kékbe vettem, mert a másik alternatív ruhája sárgában van meg. Mindegyik Főnix ruha megvan, + még egy külön ruhát is vettem, így a 290 CP-ből 50-60 körülre csappant. (azóta már szereztem cp-t, így nem tudok pontos adatot)

Mosz, hogy már megvan jó régóta Magik, kipörgettem a Daily pörgetésen az 1000 isot. :D A csillagszint bővítésnél még jól jön.
  • BoneDragon
    120 iso kell a phoenix kifejlesztéséhez? Hogy az a... :/
  • Okisz
    Köszi az infokat! Végülis melyik Főnix kasztos ruhát vetted meg? :]
    Ma este nekem is meg lesz Colossus ruhája, addig még agyalok rajta, hogy akkor most kék v sárga legyek. Szted?
  • Gábor3
    Megvan minden Főnix ruha, és még egypár mást is vettem. Így utólag, hogy kipróbáltam és teszteltem őket, Kolosszus ruhája a legjobb. Komolyan Emma vs ügynököm maradtak PvP-ben. Mindig mental-ozott, de kolosszus ruha bónuszának hála, állandóan feltöltődött az életem. :D Már vagy 8-szor ért mentál támadás, de mindig feltöltődött, végül legyőztem úgy Emmát, hogy semmi nem hiányzott az életemből. :D (ugye a hülye gyémánt izéje miatt nem akart sebeződni.)

Küklopszé szerintem szintén egész jó, bár maga a hős sajnos nem igazán jó, a képessége pedig nem aktivizálódik annyit nálam, de ha egy erős hősre rárakja a bonusát (kritikál ütés minden esetben), akkor nagyon nagy sebzéseket lehet rendezni.

Emmáét még nem igazán tudtam kipróbálni, őneki nem olyan látványos a plusza. Ha jól tudom a starts-okat emeli fel annak, akire rárakja. (védelem, élet, statima stb) Illetve a negatív buffok nem mennek rá az illetőre.

Főnixé szerintem a legelhanyagolhatóbb. Neki elég érdekes képessége van. Ugye ő garantált ütést biztosít, szóval semmiképpen se védi ki az ellenség. Az ilyen szerintem a védekező ellenfeleknél hasznos, akiknek valamiféle pajzs, immunitása van az ütésekkel szemben. (pl Láthatatlan lány, Vasember, Árnymacska stb) Szóval ez nem mindig alkalmas, de azért Amerika kapitány blockja vagy egy nagyon pontatlan hősre szerencsét hozhat. A másik plusza meg az effektek. Szóval ha ezt aktiválja, akkor az erőknek más effektjei lesznek. (pl Jean első ereje aranylabdává változik, vagy a 3. ereje vulkáni sziklává)

Ha valamit elnéztem, akkor elnézést. Szóval minden hős új ereje másra jó. Emmánál szerintem mindenképp érdemes megvenni, hisz neki nem hiszem, hogy lesz új ruhája, és azért egész jó dolgokat ad. Küklopsznál és Jean-él meg a közeljövőbe jön az új ruha és a már meglévő fejlesztése, szóval ez a kettő szerintem nem kötelező. Kolosszusnál viszont nagy pozitív meglepetés ért. Rengeteg életet vissza ad a képessége, őt mindenképp javaslom.
  • Rotcsa
    Elvileg van....
    A lentebb olvasható facebookos linkre kattintva kérd magad a csoport felvételébe és ott leírják, hogyan kell. Most nem tudom bemásolni, de be fogom. Állítólag nem működik mindíg, de van, amikor igen, viszont elég bonyodalmas és nehézkes kiiktatni.
  • BoneDragon
    Erre a napi 50 gift limitre van valami megoldás? Nagyon idegesít...
  • Okisz
    Quicksilver nálam is ráér, ráadásul ő nem is time limites.
    Én azért venném meg Főnixet zöldbe, mert egyrészt sokkal több piros van (főleg most), ezért sűrűn támadhatnál kétszer vele. Human Torch most elég erős lett pirosba, amit Te is megvettél, sztem nem árt a zöld oldalt is megerősíteni kicsit. Alapjába véve is több piros hős jön/jött ki és Főnix szimplán is erős blasterként. Ja és még egy. Két támadás esetén tudsz vele támadni majd egyből stunnolni. :]

Én meg Colossus ruháján agyaltam, de sztem Scrapper lesz belőle, Thor erősebb brusier, többet használom. Netalántán ha megjön Beast az meg remélhetőleg brusier lesz és akkor megy colossus helyére.
  • Gábor3
    Megjöttek az újdonságok.

Higanyszál egyelőre nem kell, eszméletlenül gyenge, csupán néhány jelzője van, ami miatt hasznosnak találom, de még ráér.

A főnix ruháknál viszont nem tudom Főnixet milyen kasztba vegyem meg? Tactical vagy blaster? Taktikásként jöhetne kétszer néha, viszont blasterként nagyokat sebez... Nem tudom. Szerintetek?
  • Rotcsa
    Javítanám én, meg topicdesigne-t is csinálnék, de nem tudom, hogy kell.
  • Gábor3
    Attól függ, hogy a PvP hogy játszik vele.
    Egyébként nálam eddig Magik jó hősnek számít, egyedül azt sajnálom, hogy könnyen sebeződik. Viszont pl 2 soul charm-al,(nem tudom jól írtam-e) + a 2 erejét aktiválva ráad az ellenfélre kétféle égést is, amik nagyon hatásosak, na meg skarlát erejét teljesen ártalmatlanítja. (legalábbis így gondolom, de még nem voltak egymás ellen nálam) A 3. ereje meg gyengíti, lassítja, összezavarja stb az ellenfelet, ami szintén hasznos, + még nagyot is sebez ezzel. A 4. erejét még nem próbáltam.

A topic címét kilehetne javítani, mert nem Avangers, hanem Avengers.
  • Rotcsa
    Ahogy nézem Magicet pvp-ben, azt látom, h nem is olyan nagy cucc....
    Jó lesz nekem nélküle is! :D
  • Broafka
    pff, de rohadtul elakadtam most, 3 csillagot kéne összeszerezni a 3. pályán, és kell hozzá 200e pont, és egy "végigvitellel" kapok 60e-t, az kb 6 X 80 iso8
    mire én ezt megcsinálom...
    aztán még van 2 küldetés is, még 2 X 80 ha nem több iso 8. Nem tudom miért ad nekem ilyen kevés pontot a 3. pályán.

most megöltem vasembert, kiírja, hogy you win és nem történt semmi, ott áll a hősöm és nem csinál semmit... tök jó... oda 20 iso 8-am...
  • Okisz
    Szükséges hozzá az adott hős, h teljesítsd. Függetlenül az ügynököd szintjétől, igazodva hozzá dobálja az ellenfeleket. Tehát 1es chapteren is olyan "nehéz", mint 8ason. Ezáltal a győzelemért kapott XP is magasabb. És az ajándék Briefing megszerzéséhez is teljesíteni kell.
  • BoneDragon
    A prémium küldetések miben különböznek a simától?
  • tonimcfish
    a kittypride-t használjátok a kék ruhaba ? elég komoly pvp re.
  • tonimcfish
    de piros, rögtön a zöldek 2öt basznak rá, azt hali.
  • Rotcsa
    Az a ruha szerintem se tud sokat. Együtt működik a future-ruhásokkal és behí valami darazsakat, amik amúgy alig sebeznek valamit.
    Önmagában a felturbózott Fáklya is elég, szerintem.
  • tonimcfish
    hy all. megvettem tourch uj ruháját pirosba, de nem vágom ez mitöl akkora jo cucc, pvp be meg pláne nem vágom, vki akinek megvan irna pár szot rola?
  • Rotcsa
    Ezen a link a Facebook-csoportra visz!
  • BoneDragon
    Ohh hogy az a... Dailyba megint sapkát kaptam, erre nyomtam véletlen egyet arra, hogy megint válasszak és ismét sapka. Oda az 5 goldom. De legalább megvettem fáklyát ha már ennyire dicsértétek.
  • Gábor3
    A spec 3 küldetéslistája már az első naptól megtekinthető volt, be is linkeltem ide, le is írtam, szóval a szükséges hősök már rég tudottak. Árnyéknál szerintem az lesz, hogy a 2. ereje alapképesség lesz, akárcsak láthatatlan vagy fáklya esetében. Én is a Főnix ruhákra tartogatok meg az új hősre, aztán még meggondolom megveszem-e Fáklyát. Jlenleg 255 CP-m van és 72 aranyam.
  • Okisz
    Bocs, a helyes megfogalmazás a "leggyengébb"
  • Okisz
    Árnyék az egyik leggagyibb karakter. Én nem lőném el rá a helyedben a CP-t, inkább akkor majd vmi Phoenix ruha, vagy az új hős a Spec Ops végén, de te tudod.
  • Rotcsa
    Nekem árnyékre nemsokára szerintem összejön a 48 cp, mert már 40 van. Kis szerencsével kaphatok 20 iso-t és már meg is veszem.
    Kéne tehát még Párduc az Avi-oldalra és Gambit az X-hez. Vadóc már megvan. :)
    Tehát 180 cp kéne 13 nap alatt csak a hősökre és be is kéne még fejezni a pályákat úgy, hogy közben megvan minden phonix-fegyver, amik kifejlesztése is több nap... hát, vagy zsebbe kell nyúlni, vagy annyi a Magic-projektnek...
  • Okisz
    Sztem meg az egyik legerősebb hőst csinálták belőle az új ruhája segítségével.