• kozik
    Ugorjunk at azon, hogy a stilusod teged jellemez.
    Miutan leirtam, hogy egyszerre ket iranynal tobbet nem nyomunk, lehulyezel, hogy negyet nyomok. (?)
    Ha a jatek hivatalos oldalan is vannak a vizualis orgia tulzasaiaval kapcsolatos topicok, akkor lehet, hogy megsem en vagyok hulye, hogy ugyanazt ereztem, amit masok. Tovabba nem ertem, hogy ha valami nekem nem tetszik, akkor miert kotelezo forumokat bongesznem, hogy hatha majd megis.
    Mivel mar a "tutorial" resz belekenyszerit, hogy az ujonnan tanult dolgokat kotelezoen hasznald egy tobbellenfeles csataban, nehezen tudom elfogadni azt, hogy te nemes nyugodtsaggal egy helyben allsz, majd kenyelmesen megnyomod a csodagombot es elvezed a latvanyt. Illetve te nyilvan azt csinalsz, amit akarsz, de attol az en tapasztalatom meg mas.
    A szimpla topic/jatekismerteto topic osszehasonlitast nem ertem, azt hittem, regisztralt felhasznalokent szabad velemenyt nyilvanitani barmilyen topicban. Szolj az uzemeltetoknek, ha nem tetszik.
    Szemelyeskedni meg tenyleg nem akarok. (Na jo, ez a keretes szerkezet valahol mar az. Bocsanat.)