• Sordoran
    Másnak is beragadnak a villamosok? Többször észrevettem már, hogy a villamosok feltorlódnak, sőt a fő megállóban egyenesen beakadnak. Direkt ráközelítettem, és figyeltem mi a fenét csinálnak ott:

Jönne kifele a villamos, de nem indul meg, áll egy helyben, mögötte a többi benn a garázsban feltorlódva. Ilyen 10-20 másodpercenként kijön egy, ok nélkül vár ennyit. Forgalom nincs előtte, nem amiatt áll, kijön majd háromból egy villamos első megállóból vissza is fordul a garázsba, a többi megy tovább. És valószínűleg emiatt is van az, hogy főleg a közép, és kis mértékben a szegényebb lakosok is folyton elköltöznek a Nincs pénzünk probléma miatt, mivel nem jutnak el melóba, holott a üzletek és gyárak folyton panaszkodnak, hogy nincs munkaerő, vagy zavarja őket, hogy nem volt munkaerő, munkanélküliség is nulla ugye.

Másik probléma meg, kereskedelem szarul megy. Többször is sipákol a játék, hogy nincs műanyag proci és TV gyárban. Az oka: mert bár a raktárban 90%-on van a készlet, de nem ám ezt szállítja el az üzembe, hanem a hiányzó 500-1000 ládáért elküldi az összes kamiont importálni. És amikor megtelt a raktár, akkor szállítja üzembe, emiatt áll a termelés. Ötvözettel nincs probléma, mert azt többnyire hulladékfeldolgozóból (is) szerzem és onnan egyből jó helyre megy.

Az új patch se ért sokat, 3.0 óta többször is kidobott valami error hibával, jött 3.1 amiben van ilyen '• Addresses a number of crashes reported via Answers HQ' , most simán a Program nem válaszol üzenettel dob ki, tök jó...