• Borg
    Elkezdtem figyelgetni egy recycling kukásautót... amit ez össze ipszilonozik, meg kering, meg kóvályog... néha csoportosan is.... Fullon van a város begyűjthető cuccal, de egy ilyen szaros teherautó 8 óra alatt, tehát a teljes műszakja alatt mindössze 1.4 tonnát tudott összeszedni, tehát félig se lett. Gyakorlatilag folyamatosan jön megy, dugóba nem kerül, de van hogy egy háztömb körül 10 kört is lebasz, mire elmegy másfelé...

Jön az ércelszállító autó, mondom navégre, csak 50 tonna van raktáron. Erre ahogy beér a városba megfordul, és el is megy...

Korábban a 120 ezer fős városom simán megtöltötte a fullos általános iskolát, középiskolát, és még jutott vagy 1000 fő a főiskolára, meg 2-3ezer az egyetemre is. most meg 200-300 fők lézengenek mindenhol...

Kiirja hogy 1800 munkásra lenne szükség. Ok, csináltam helyet lakótelepnek, tényleg 1-e szintű épületeket fel is rántották, beköltöztek vagy 1200-an (direkt néztem a népesség számlálót ahogy jöttek a teherautók), mennyivel csökkent a betöltetlen állások száma? Úgy bizony, semennyivel... napok múlva is ugyanúgy 1800 kéne neki...

Mindamellett, hogy a turizmus továbbra is nulla, akármit csinálok, nem térnek vissza. Kaszinót megnyitottam, elment +1000-be, majd vissza le -8000-be. Látványosságoknál ugyanez.