11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #9629 Nem szoktam figyelni, de korábban észrevettem, hogy állandóan sztrájkolnak valamiért a városházán. Ellenben ebben a városomban csendes ez a környék. Úgy tűnik mindenki elégedett. :)
-
KicsiDawe #9628 Hát én nem tudom, hogy mit tettek ebbe a patch-be, de hogy valamit nagyon elrontottak, az biztos. Ma leültem játszani, 2 óra alatt kaptam reaktorolvadást, meteort, zombikat és ufókat is... Na ezt tessék felülmúlni! :D -
#9627 Másnál is előfordul, hogy ha lerombol egy térségi repülőteret memóriahiba miatt kidobja? Nekem eddig új patch óta 3 reptér dózerolásból kétszer is megcsinálta, szerintem nem véletlen. -
markijoe12 #9626 Valakinek lenne kedve egy közös régiót csinálni?! Origin:aXzZiOn -
#9625 A kihívásokkal lesz valamikor valami? Mert nem lenne rossz megcsinálni majd, de így, hogy nincs időpont, csak majd nem túl jó.
És amúgy csak engem zavar, hogy Űrközpont Nagy Mű küldetése mindig az, hogy vírus támadta meg a számítógépeket, és küldjek 20 láda PC-t, de ugye ezeket csak 500assával lehet szállítani, és így nem látom értelmét ennek. Mert oké ahol van TV és PC gyáram nem gond, viszik, de pl. másik városomban azért nagyon nem lenne mindegy, hogy 20 ládát vagy 500at küldjek, meg ugye tárolni is kell ezeket. Meg hát elméletben 480 láda elmegy a semmibe. -
Radioaktiv #9624 2 hete igertek, hogy elkuldik a studio fele a gondomat es 15-20 munkanapon belul valaszolnak. Ez a harmadik fordulo, eddig semmi eredmeny.
Termeszetesen mind a ket be nem toltodo varos az adott regio kozpontja es az ipari motorja...ha ez nem megy, semmi nem megy :) -
#9623 És mit válaszoltak a supportnál az problémát jelző leveleidre? -
Radioaktiv #9622 Lassan ket honapja nem tolt be az egyik varosom(tolt a vegtelensegig, de nem tortenik semmmi), a masik regioban szinten nem tolt be(jelenleg nem toltheto, probalja kesobb). Ez a patch sem segitett. Barmilyen mas termeknel mar regesreg visszaadtak volna a penzem/kicserelik.
Tanulsag: nem szabad felkesz/kiprobalatlan/kiforratlan jatekot venni, barmennyire is 'biztosan jo lesz'.
Tanulsag #2 .I. EA -
#9621 Nos, ezzel a 3.0-val úgy tűnik, hogy rendbe rakták a városaimat. Van még néha pár "elfogyott a pénzünk, elköltözünk", de azokat ledózerolom és utána beáll szépen. A kaszinóvárosomba is megindult a turistahullám, miután leraktam még 2 kis kaszinót csak hotel modulokkal, pár nap alatt meg is lett a többi nagy kaszínó építési engedélye mert annyira megnőtt a bevételem.
Az iparvárosomban is beindult az élet, megvan az elektronikai gyár is, most már a processzorok mellé tv-t és számítógépet is exportálok, nagyon jó pénzt hoznak.
Eddig ez a peccs nagyon pozitív dolgokat hozott. -
#9620 Ha csak emiatt, akkor semmi gond, mert egyrészt nem elérhető most számodra, másrészt nem kötelező egyiket se felépíteni :)
Amúgy turistacsalogató épületek. -
#9619 Ez mi a hervadt fasz? 5 évesek játéka lesz ebből????
Kibaszottul nagyot csalódtam ebben a játékban.... -
KicsiDawe #9618 Hát nem tudom... Az én problémámat nem igazán oldotta meg a patch. Az egyik városomnál mindig azt írja, hogy szennyvízelvezetésre van szüksége, és sárga is a kis ikon, de ha ránézek akkor írja, hogy még 110 felesleges lóerő van, szóval elég idegesítő egy dolog.
Másrészt lehet valamilyen effektív módon növelni az újrahasznosítást a lakosoknál? Hiába van 12 kocsi, 3 újrahasznosító sor, egyszerűen az egyik pillanatban még /félig/ újrahasznosítanak, a másik pillanatban semmi újrahasznosítás... Ééérdekes! -
#9617 Az Egyesült Államokban már elérhető - fogkrémvásárlás mellé jár a kód a legújabb DLC-hez:
Vajon valaha eljut ingyenes formában az európai felhasználókhoz is? Az óriás kertitörpétől eltekintve a többit el tudom képzelni a városaimban... -
#9616 8x5=40, nekem ez lenne a logikus, ha már 8 begyűjtő kocsi dolgozhat... bár akkor sincs értelme a 4 feldolgozónak, hiszen 3x18 már 54, a 72 t/nap végképp felesleges (ráaádásul az oldalra lógó modul miatt rendkívül helypazarló is). -
Borg #9615 Vagy egyszerűen feltolni 40-50 tonnára a befogadó képességét. Akár úgy, hogy az egyik szárny helyett szemétraktárat lehessen hozzátenni. -
Borg #9614 Valószínűtlen, hogy egyhamar növelnék a városok méretét. Egyelőre még ilyen kis méretben sem működnek normálisan a városok. -
#9613 A recyclinggel ott van a bajom, hogy szép meg jó, hogy 8 teherautó gyűjti be 1 helyre, de már 4 is teletölti a 20 egységes raktárat (egy teherautó ötöt hoz), tehát a maradék négy által begyűjtött szemét legnagyobb része elvész, hiszen kb. egyszerre érnek vissza az állomásra, hiszen egyszerre indultak el. Ráadásul már 2 modul is elég ahhoz, hogy a nap folyamán azt a 20 egység szemetet oda-vissza feldolgozza, tehát a 3 vagy 4 modul egyrészt rendkívül megdrágítja a feldolgozót, másrészt csak annyit segít, hogy fele annyi idő alatt végeznek azzal a 20 egységgel. A nap második felére pedig igazából le lehetne kapcsolni az egész üzletet, olyan hajnali 3-ig, hogy 5-kor biztosan elinduljanak Vagy valahogy meg kellene oldani, hogy a teherautók fele csak délután jöjjön meg, amikorra az első adagot már feldolgozták, és után lehetne tölteni a nyersanyagot.
#9612: nagyobb város "majd" lesz (több baja van még a programnak annál, hogy a nagyobb város ne legyen szinte használhatatlan) - én a helyedben játszanék vele most is, nem rossz ez így sem, és csak arra várni, hogy majd egyszer esetleg fizethess egy nagyobb térképért (mert mondjuk DLC-ként adják ki azt a régiót)... érdekes nézet. -
precise #9612 Anno előrendelő voltam, de az a lebutítás ami ebben a részben történt még a konzolra került régi nagy neveket is túlszárnyalja :(
Ettől függetlenül játszanék vele néha néha, egyelőre arra várok, hogy legyenek nagyobb városok, ugyanis úgy rémlik, hogy volt szó nagyobb városok engedélyezéséről.
A kérdésem az, hogy ez megtörtént-e már, ha nem van-e infó hogy mikor várható? -
Borg #9611 Elkezdtem figyelgetni egy recycling kukásautót... amit ez össze ipszilonozik, meg kering, meg kóvályog... néha csoportosan is.... Fullon van a város begyűjthető cuccal, de egy ilyen szaros teherautó 8 óra alatt, tehát a teljes műszakja alatt mindössze 1.4 tonnát tudott összeszedni, tehát félig se lett. Gyakorlatilag folyamatosan jön megy, dugóba nem kerül, de van hogy egy háztömb körül 10 kört is lebasz, mire elmegy másfelé...
Jön az ércelszállító autó, mondom navégre, csak 50 tonna van raktáron. Erre ahogy beér a városba megfordul, és el is megy...
Korábban a 120 ezer fős városom simán megtöltötte a fullos általános iskolát, középiskolát, és még jutott vagy 1000 fő a főiskolára, meg 2-3ezer az egyetemre is. most meg 200-300 fők lézengenek mindenhol...
Kiirja hogy 1800 munkásra lenne szükség. Ok, csináltam helyet lakótelepnek, tényleg 1-e szintű épületeket fel is rántották, beköltöztek vagy 1200-an (direkt néztem a népesség számlálót ahogy jöttek a teherautók), mennyivel csökkent a betöltetlen állások száma? Úgy bizony, semennyivel... napok múlva is ugyanúgy 1800 kéne neki...
Mindamellett, hogy a turizmus továbbra is nulla, akármit csinálok, nem térnek vissza. Kaszinót megnyitottam, elment +1000-be, majd vissza le -8000-be. Látványosságoknál ugyanez. -
Borg #9610 Na már hotfix is van a 3.0-hoz, olyan jól sikerült :) -
Bal0924 #9609 1óra alatt minden tönkrement...:S
Hajléktalan probléma..
Egy 40ezres városban nincs aki dolgozna az egyetemen és a vasútállomáson..
Meg mindenkinek elfogyott a pénze...
és a 80%os népszerűségem lement 50%alá....:S
Mindig öröm ha kijön 1-1 újabb frissítés... -
#9608 Elég sok idő kell, míg a patch után újra egyensúlyba kerül a lakosság - nekem majdnem 100 ezerrel lejjebb ment a nem rég mutogatott városom létszáma, sok városrész alacsonyabb sűrűséggel települt újra miután elhagyatottá vált és elbontottam - de utána már rendben megvoltak, és nem nyivákoltak az elfogyott pénz miatt.
A 2.0 után szinte az összes házat "újraforgatta" néhány (játékbeli) hét alatt, lehet, hogy most a 3.0-nál ugyanez történik majd. -
#9607 Jah, így beugrott, hogy tényleg így van. De azért az mi, hogy magas sűrűségű helyett alacsony épül? Meg ez a folyamatos nincs pénz is hülyeség, ha van munkájuk és az adók se magasak, hova megy? -
#9606 Azt írják, hogy a dózerolt házak helyére 6-12 órán át nem épül új - ez szándékos.
(és valahol érthető, fura is volt, hogy az összedőlő ház alapjára már rohannak oda :) ) -
#9605 Ismét "nagyot" alkottak. 2.0-ás patch után folyton előjött a elfogyott a pénzünk probléma, most meg a szennyvíztisztító telepnél eltűnt a munkaerő egy nap 3x, minden műszakváltásnál órákra (vele szemben a vízszivattyú állomás gond nélkül megy), aminek következtében a gazdag lakosok gyorsan elköltöztek, és hiába romboltam le a házukat, és van bezónázva majd fél napig nem kezdődött el a helyén új épület építése, utána is csak alacsony sűrűségű, a toronyház(ak) helyére... Káosz ami itt megy. -
#9604 Tegnap esti kísérlet a frissítés után. Városközi buszok az első kereszteződésben visszafordulnak a buszpályaudvarra, majd ugyanez ismétlődik végtelenszer. A villamosok elhagyván a remízt a legközelebbi hurokig elmennek, majd az első megállónál "átugranak" (szó szerint) a szembe vágányra, és újból be a remízbe. VICC EZ AZ EGÉSZ. -
z1koX #9603 Ha helyreállt a rend, szeretnék valakihez csatlakozni régióba. Esetleg egy újat kezdeni, ilyesmi. Tudatos város építgetésekkel nagy művel stb. Nem egyszer leülni aztán soha vissza sem nézni. -
#9602 lejött valami frissítés
-megint bugos a hang
-200000 emberből nincs senki aki tanítson az egyetemen
-a nagy műbe nem tudok semmit se szállítani :( -
Newfronter #9601 Király! Most gyorsak. -
bruna #9600 Valószínűleg most teszik a 3.0ás patch-et mert , a "Patch infók"-nál most már külön látható hogy 3.0 nem pedig a " Currently in Development "-nél szerepel. -
drmilo #9599 Belépés jelenleg lezárva, kérjük látogass vissza késöbb... -
sata75 #9598 ezt nem hiszem el, vagy 1 hete nem léptem be gondoltam majd most, erre kiírja, hogy SC üzemszünet kérlek lépj ki a játékból:) -
kopaszqtya #9597 Most fejeztem be az oktatós részt, viszont nem találtam keresőt, hogy a magyarokhoz csatlakozzam, valaki felvenne esetleg originre ? hátha baráthoz tudok csatlakozni.
Digit_gen <-- ezen a néven találtok meg originen. -
catyus #9596 Szia!
Nézd meg a multiplayer listát, az kicsit segíthet.
-
kopaszqtya #9595 Üdv !
Most érkezett meg a játék, olyan kérdésem lenne, hogy melyik régióra érdemes majd mennem, ahol magyarokkal is lehet találkozni ? -
#9594 "Jah nekem is teli lett az utca csövesekkel de az nem érdekelt mert a processzor gyárakból úgy is megvan a lóvé"
Ez a baj. A processzorgyárakból megvan a lóvé, de egy idő után lófaszra sem tudjuk elkölteni. Inkább a "csövesprobléma", a folyamatosan leégő és elnéptelenedő házak, meg a sok bosszantó apróság lenne megoldva. Működjön jól, és legyen deficitmentesen a város (persze ahhoz sokat kell matekozni). Ne a spec. tartsa el feltétlenül a várost! Az is kell bele, de önmagában is legyen működőképes. Lehessen fejleszteni, megnövelt területen. Vagy, a várost lehatároló fehér szaggatott vonalon kívül jelöljenek ki a specializációra helyet. Akkor azt mondom, benyelem a kis területet. A szaggatotton belül több hely maradna várost rendezgetni, nem az olajkutakat kéne nézegetni a City kellős közepén. -
donatus13 #9593 Szerintem bug! Próbáljátok ki , processzorgyár annyi pénzt hozott ,hogy nem volt szükségem az adóra, ezért le 0 áztam , és ugyan annyi csöves lett az utcákon, és ugyan úgy dozerolni kell... -
#9592 Ugyanez van nálam is. Elfogy a pénzük, bezárnak különböző épületek, persze ezzel magukkal hozva a teljes káoszt. Másik városomban dózerolnom kell folyamatosan, mert elfogy a pénzük, bezárnak az üzletek...
-
Razputyn #9591 Sziasztok!
SIMCITY játékot vennék, GUILD WARS 2 Digital Edition + valamennyi ráfizetésért cserébe. Ha valakit érdekel, írjon az [email protected] email címre. Köszönöm. Sziasztok -
#9590 Nálam azért ennyire nem jó a helyzet, mert emiatt nincs elég munkásom és hol a processzorgyár, hol az öntöde áll le.