| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
natalyel #9474 Ok, megpróbálom (este, meló után).
Sőt, lebontom a koleszokat is. Plusz bezárom a fősulit, a középiskolát.
Én sem foglalkoznék vele, ha nem vinné le a boldogságot 70 körülire, és ne lenne már 300 fölött a hajléktalanok száma a városban amiatt, hogy kiözönlenek az elhagyatottá vált épületből :).
Amúgy az iparváros mindezek ellenére működik, pluszban a büdzsé csak adókból egyelőre, bár még nem látom, hogy hogyan lesz fölös munkaerőm, akik majd átingáznak a harmadik, turistavárosba (már ez is kész van a régióban, bár a látnivalók ellenére a fő bevételi forrása még mindig a proci és pc)... Bár majd ha több high density lakóépületem lesz, remélem több ezer munkavállalót termelek majd :).
Igazából nem is tudom, minek akarok én szegény munkásokat adni a régiónak, mikor mint régebben már írtam és már többször is ki lett itt beszélve, hiába van 6-8ezres hiány a szegény munkásokból, mégis szinte mindig minden működik, tehát tök felesleges. Pláne, hogy több a sz*vás velük, mint a gazdagabbakkal...
Csak kíváncsi vagyok, hogy mit változtatna, ha "normálisan" üzemeltetném a városokat, tehát minden munkahely, amit az információs panel annak mond, be lenne töltve.