| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
natalyel #9454 De most komolyan: "nem ma kezdtem", és úgy gondolom megvan a kellő alaposság és affinitás is a játékhoz, (és kb. egy tucat sikeres város van már a hátam mögött), és próbálom logikusan felépíteni a dolgokat, de valaki magyarázza már el nekem, hogy mi a franc az, hogy "Kevés a pénzünk, el kell költöznünk!" ill. "Pénzre van szükségünk, most!", végül pedig "Elhagyatott, indok: elfogyott a pénz".
Privát régió, harmadik város, még csak 30ezres a lakosság. Áram, rendőrség a szomszédból, a többi helyben, direkt semmi specializáció még, jelenleg csak alacsony keresetűek lakják, és tervezem hogy ipari város is marad, tehát csak alap lakosok lesznek, ill. lenne itt majd feles munkaerő, akiket szeretném, ha átjárnának majd a szomszéd turistavárosba dolgozni. Ipar bőven, nincs munkanélküli, parkokból még csak kevés, de akad, kereskedelmi zónából is van elég.
Komolyan, ezt nem hiszem el. Másnak is van ilyen gondja? Nekem hetekig semmi ilyen gondom nem volt az elején, de úgy két hete kezdődött az egyik városomban, és azóta akárhány új várost kezdek, mindegyiknél komoly boldogságcsökkentő tényező. Bakker, mindent megadok nekik, mégis... Az egyik városban nullára lehúztam a szegények adóját, toltam vagy egy hetet ingame a városon, változás semmi.
Frankón, a közepes és gazdag lakókkal nekem sokkal könnyebb a játék, szinte alig akad néha itt-ott valami problémájuk - pedig fordítva kéne hogy legyen. A szegényeknél meg akkora a fluktuáció, hogy már nekem fáj.
:)
Tudja valaki ennek a problémának a megoldását? Nagyon hálás lennék. :)
Ui: azt már nem is mondom, hogy amúgy még mindig nem tökéletes a városok közötti interakció. Direkt nem építettem egészségügyet ebbe a kisvárosba, a közvetlen szomszédban van giga kórház fullosan, onnan 12 mentőautót és 4 wellnesskocsit küldök ide, mégis egyre több a beteg és rendszeres időközönként punnyad meg valamelyik szerencsétlen sim. Autópálya egész napszakban tiszta, a becsatlakozás sincs eldugulva, a két város közti "interurbán" távolság baromi kicsi...