| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
natalyel #9286 Pár napja töltött le nekem egy nagyobb méretű akármit.
Antarktiszon van sok városom - meg a Kelet2-n -, az egyik antarktiszi régióm bugzik mint az állat jelenleg.
Sokszor fél óra játék után megáll az idő, ilyenkor lehetetlen dolgokat tudok csinálni - pl. a raktárhoz a maximális szállítóautóm megvan, mégis tudnék újat lerakni, más épülethez képtelenség építeni kiegészítést. De amúgy is: nullára levettem az adót a szegényeknél, napokat toltam így végig, mégis mindenkinek fogy a pénze és rendre elköltöznek és sok épületem fekete a kosztól, van több ezer állástalanom, és az összes! kék épületem munkásért sír és bezár, rengeteg sulihelyem van (és persze fullos tömegközlekedés, meg iskolabuszok), mégis sokan sírnak a suliért és megy le a morál, szinte tök fehér az egészségtérkép, nagy kórház minden földi jóval, mégis durván morálromboló a lakosoknak és költöznek el a megbetegedések miatt, satöbbi-satöbbi.
Szóval teljesen összevissza működik jelenleg minden.
Majd ha lenyugszom holnap-holnapután, akkor bepróbálkozom pár másik régiós városnál, de nem akarom, hogy ott is szétbarmolódjanak a dolgok.