• natalyel
    A város, amiről beszéltem:

Látható, mennyi olaj van a területen (a fél térkép tök fekete "olajnézetben", oké, ez most nem látszik :) ). Egyet már le is bontottam, az alól majdnem teljesen kifogyott a drága nedű :). Lassan elfogy másik két kút alól is, ott felszabadul a terület, jöhetnek majd a lakók, helyettük még egyet le tudok majd rakni a főiskola mellett lévő szabad területre.
    Se egyetem, se hulladékfeldolgozás nincs még. A recyclinget most tervezem valahova felülre, az új lakóövezet lerakásával egyidőben.
    Ami még nem látszik, az bal sarokban az olajipari és kereskedelmi központok és azok csatolmányai, ill. a csatorna- és vízművek (water-recycling :) ), továbbá a regionális busz és a villamosremíz.

Az adózási egyenleg azért ilyen mínuszos, mert ugye a "városkiszolgáló", ill. a specializációs épületek nem termelnek adózott jövedelmet, így csak az olaj és az üzemanyag eladásból folyik be a pénz (napi 1-1.5milla), no meg az adók 6%-ra vannak lecsökkentve még mindig.

És a végére egy kis negyedik típusú találkozás :)

Az Einstein-Rosen híd általi térugrás mellékhatása, hogy egy ideig az ojjektum körül null-dimenzió foszlányai nyúlnak át a mi dimenziónkba, így a zufó egy része egybeolvadhat bizonyos tárgyákkal. A buszsofőr be sem mert hajtani, a félelemtől kővé dermedt, a helyi mentőket kellett kihívni hozzá:

Mindig a szegények sz*vnak, a lakókocsis fickónak kiesett 3 óra a memóriájából. Vajh' miért?