| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
natalyel #9162 Nem baj, ügyes tervezéssel meg lehet oldani. Nekem pl. az olajvárosban 6db sárga mezős gyáram van összesen, az is csak azért kellett, mert előfeltétele volt valaminek. És még így is sok betöltetlen munkahelyem van.
Ingázás is működhet, de nem egyik pillanatról a másikra, sok-sok napnak kell eltelnie, míg kialakul egy egyensúly, és helyközi buszok a legfontosabbak ehhez, de nagyon ajánlott a vasúti összeköttetés kihasználása is. És - nem feltétlenül és minden esetben, de - számíthatsz esetleges komoly dugókra is.
Ellenpélda: 8-10 oldallal hátrébb linkeltem képet egyik városomról, ahová a grafikon szerint több, mint napi egymillió! látogató jár. Szerintem ez egy bug, és nincs annyi, de az egytizede, tehát olyan 100ezer látogató simán meglehet az alapján, amit megfigyeltem a városomnál. Na de a lényeg, még ennyi ingázó sem okoz forgalmi problémát ennél a városnál, hála a sok-sok busznak, villamosrendszernek, a talán jól elhelyezett P+R parkolóknak és kék zónáknak (amelyek szinte kivétel nélkül átalakultak motelekké, szálodákká...).