| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Nihili #8926 Jelenlegi városomnál az volt a cél, hogy mindenféle város specializáció nélkül létrehozzak egy gazdaságosan működő várost, amely elsősorban a high tech iparra, illetve a kereskedelemre támaszkodik. Egy darabig jól is alakultak a dolgok, viszont az utóbbi időben megtorpant a teljesen a városom fejlődése. Egyszerűen nem értettem, hogy ha minden adott a high tech ipar számára miért nem kezdenek el gombamód szaporodni az üzemek. Most esett csak le a tantusz, hogy bizony a high tech ipari létesítmények számára nem csak gazdag munkások kellenek, ugyanúgy szükség van a szegényebb illetve a középosztálybeli dolgozókra is egyaránt. Én viszont zömmel gazdagabb lakókkal népesítettem be a városomat. Úgy hogy most tervezhetem át az egész városom, hogy sikerüljön megtalálni a megfelelő egyensúlyt a népesség kapcsán. Lehet, hogy tele van hibákkal a játék, de szerintem simán hozza korábbi részekben megtapasztalt játékélményt, nálam telitalálat lett ez a rész is.