| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
180k-s városomban 4 buszállomás, 1 regionális buszállomás és 4 p+r parkoló működött. A buszállomások és 2 p+r elszórva a városban, 2 p+r a város bejáratánál. Dugó, dugó hátán...
Első lépésben a bejáratnál lévő p+r-eket dózeroltam el: csökkent a ki+/bejövő forgalom dugója. Bezártam a regionális buszgarázst, viszont a buszok továbbra is ingázott. 1-2 nap után a fele már a garázsban volt, a többi ingázott. Gondoltam egy merészet és bezártam maradék buszgarázst és p+r parkolót. Meglepetésemre a buszok nem tűntek el. Továbbra is rajokban okozták a dugókat. Kitöröltem az összes buszmegállót és a dugók elfogadható szintre csökkentek. Ritkán vállt pirossá egy-egy útszakasz. Meglepő, de a busztérkép szerint még mindig voltak utasok :O
Ezután visszakapcsoltam egy buszgarázst és ritkásan tettem le a megállókat, figyelve az úton jelzett hatókörre.
Mivel nem volt regionális busz, az autópályáról bejövők újra dugaszolták a bejáratot... Visszakapcsoltam azt is, meg a maradék két p+r-t. Konklúzió: a falkában járó buszok okoznak nagyon sok dugót.
Még kipróbálom azt is, hogy csak regionális buszok lesznek. Lekapcsolt buszgarázsok mellett is van buszközlekedés -> pénzspórolás :)
Egyébként az is tök érdekes, hogy sok olyan autó van, ami bejön a városba és az első kereszteződésnél már fordul is vissza. MINEK???
Nagyon kellene már a közlekedés javítását érintő javítás.