SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem igaz hogy a város a legideálisabb hálót ajánlja fel.
- zöldnél igen, csak éppen hova teszed a parkokat?
- kéknél túl nagy, lásd kép
- sárgánál túl kicsi
a képeken 3-as 3-as épületek vannak.
plusz a támpontos vonal kevergeti a széles és a normál út vonalait használatnál, tehát összegabalyodik amikor széles után normál jön vagy fordítva.
ezért kellene egy fix mértékegység és amjd én számolgatok milyen zóna, mennyi parkot szeretnék, mit tervezek mellé stb...
újaknak. a játék 10-es, csak leírom a problemáit. nagyon jó játék mindezek ellenére :)
csak hát van bibi dögivel...
MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#8138: Buglista: "Students don't seem to be going to other cities' college or university (even with school buses (for college) in each city)"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Magyar játékosok által lakott régiót keresnék. Kezdõ vagyok, de gyorsan tanulok. A játékban SzumiHUN a nevem. H valahol lenne hely akkor megkérném az illetõt, hogy vegyen fel a játékban.
Van hely villamoshálózat kiépítésének is, úgy tudom elég csak a fõutat felújítanom, ami alapból a városban volt és tudok rá síneket tenni. Érdemes villamoshálózatot kiépíteni ~50ezer fõs lakosoknak? Közlekedéssel nincsenek gondok, amennyire néztem, de ha jönnének a turisták el fog kelleni!
Itt egy kép a városról, egyelõre nagyon elégedett vagyok, a lakosok is, 84%-on van a happyness és nõ.
Itt az alsó hídnál a túlsó parton lenne hely kiépíteni a hajókikötõt és a villamoshálózatot, ami csak egy vonalban végig menne a város túlsó felébe. Érdemes lenne?
gondoltam megcsinálom a tökéletes 3as sûrûség, 3as gazdagság várost.
majdnem mindenhol összejött, ipar, kereskedelem, lakosság is, full toronyház az egész.
80-90ezres lakosság...adózásnál 10-nél már hisztiznek, 9-en mínusz 50rugó óránként, a tv nélkül beleállna a város a földbe mint a gerely.
nem értem minek csinálnék gazdag lakókat, amikor minden érv ellenük szól. kevesebb adót hajlandók fizetni mint a szegények, több szolgáltatás kell nekik, több park, több pénzbe kerülnek és kisebb lakosú a város.
középosztály hátán lehet a fát vágni, big city, nem sírnak a 10%miatt.
ez így hülye rendszer... legyen valami értelme a gazdagok felé fejlõdésnek, mert így semmi jót nem kap az ember cserébe...minek csinálnám 3asra? a szegények meg csinálják a 20 rugó pluszt óránként, hát nem nonszensz? :D
soha többet ilyen város :) bár külsõre szemrevaló :)
2 vonatállomás, buszállomás, és bedugul a francba. nem egy pályán kellene a városokat összekötni, vagy nem 2x4-esen hanem 2x8 vagy nem tudom, kurva széles pálya, vagy legalább 3 ilyen.
Nem akarok ebbe a városba is kiépíteni az egyetemet..

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Elég teherautód legyen mindenhol, hogy a szállítás a lehetõ legritkábban akadjon meg.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"We don’t want any of you to miss out on your free game, so please note that you must register your copy of SimCity before March 25, 2013 at 11:59 PM PDT and you must claim your free game by March 30, 2013 at 11:59PM PDT."
forrás
idõzóna konverter
Ha a hétvégén aktivalom a Simcityt, akkor még jogosult leszek az ingyen játékra?
Akkor gyûjtögessünk.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Origin: Medden_EU
Extrém nagy lakosszámot alacsony gazdagságú, nagy sûrûségû területtel vagy óriási turizmussal lehet összehozni (szállodákban). Ha neked gazdag (és mûvelt) lakosaid vannak (és az elektronikai iparhoz az kell), azok nem laknak olyan sokan egy épületben.
Fejléc, hasznos link.
Láttam ilyen 800ezres várost, és nem igazán értem, hogyan csinálják. :)
Már kb a 6-7. évben járhatok.
Olvass utána, hogy mi ment pl. a Heroes VI környékén, ott (több oldali töketlenkedéssel bõvítve) a kiadó agyonszivatta a programozókat. És nem az az egyetlen példa. És ezért sikeresek mostanában a kickstarteres magánkiadások, mert ott nincs egy kiadó a háttérben, ahonnan közlik, hogy vasárnap kódlezárás, kedden megjelentek, mindegy hogy áll a program.