11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Bal0924 #8869 Az biztos hogy rosszul csinálok valamit, de nem tudom mi az...:D :S -
Hujje #8868 Nekem sem volt még igazán nagy dugóm sose, bár 100-120K-nál nem volt nagyobb lakosságom. -
Hujje #8867 Nekem pl nincs régiós buszpályaudvarom, sose volt, de mivel a régióban valakinek van, onnan jönnek a buszok durván sok és közlekednek rajokban. Bár nálam dugó nincs.
Szóval attól, hogy te lekapcsolod, lehet hogy a régióból jövő buszok még forgalmat generálnak. Ettől is lehet. -
Valdien #8866 Nem lehet, hogy Te csinálsz rosszul valamit?
Nekem továbbra sem volt gondom egy városnál sem a dugóval... (Az, hogy 50 perc alatt jött 2 óriásgyík, 2 földrengés, 1 tornádó szerintem kárpótol mindenért.) -
#8865 Aki még nem tudná, a Nissan Leaf egy ingyenes dlc.
How do I get the Nissan Leaf content?
There are three ways to get the Nissan Leaf content into a player’s game:
-SimCity Launcher: Players can click the advertisement and it will take them to the SimCity Origin DLC page.
-SimCity In-Game Billboard: Players can click the billboard on the Menu screen and it will take them to the SimCity Origin DLC page using the in-game online browser.
-Origin Online Store Page: Players can find the Nissan Leaf item by clicking this link: http://tinyurl.com/cculs88
Once redeemed, you will need to restart the game in order for the Charging Station to appear in your game. This includes closing down the SimCity launcher if it is still open. -
#8864 Jöhetnek a nagyon sűrű lakótelepek :) -
Goose2106 #8863 -
Bal0924 #8862 Én eddig 6várost próbáltam irányítani, az összes dugó, nem jut el senki sehová..
Inkább megyek vissza Sims-ezni..
Ha vagy Amikor kijavították a hibákat akkor visszatérek!
További jó játékot! -
#8861 180k-s városomban 4 buszállomás, 1 regionális buszállomás és 4 p+r parkoló működött. A buszállomások és 2 p+r elszórva a városban, 2 p+r a város bejáratánál. Dugó, dugó hátán...
Első lépésben a bejáratnál lévő p+r-eket dózeroltam el: csökkent a ki+/bejövő forgalom dugója. Bezártam a regionális buszgarázst, viszont a buszok továbbra is ingázott. 1-2 nap után a fele már a garázsban volt, a többi ingázott. Gondoltam egy merészet és bezártam maradék buszgarázst és p+r parkolót. Meglepetésemre a buszok nem tűntek el. Továbbra is rajokban okozták a dugókat. Kitöröltem az összes buszmegállót és a dugók elfogadható szintre csökkentek. Ritkán vállt pirossá egy-egy útszakasz. Meglepő, de a busztérkép szerint még mindig voltak utasok :O
Ezután visszakapcsoltam egy buszgarázst és ritkásan tettem le a megállókat, figyelve az úton jelzett hatókörre.
Mivel nem volt regionális busz, az autópályáról bejövők újra dugaszolták a bejáratot... Visszakapcsoltam azt is, meg a maradék két p+r-t. Konklúzió: a falkában járó buszok okoznak nagyon sok dugót.
Még kipróbálom azt is, hogy csak regionális buszok lesznek. Lekapcsolt buszgarázsok mellett is van buszközlekedés -> pénzspórolás :)
Egyébként az is tök érdekes, hogy sok olyan autó van, ami bejön a városba és az első kereszteződésnél már fordul is vissza. MINEK???
Nagyon kellene már a közlekedés javítását érintő javítás. -
twi452 #8860 A régi sims-ekben a zene volt a legjobb :D
Off:
egyik örök kedvenc :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bal0924 #8859 Egy városba építek egy repteret, és átmegyek egy másik városba ami nincs összeköttetésben az előző várossal, az olyan mintha nem is építettem volna repteret és így nem lehet a Nagy Művekhez Nemzetközi repteret építeni?
Egy valami tetszik a játékban. Amikor az egyes házakra rámegyek a Sims 1 zenéjét lehet hallani..:D
Egyenlőre ennyit tudok mondani, mint pozitívum.:D -
sata75 #8858 +1 -
Kahlest #8857 pfff -
fortee #8856 Nem fake, csak 0% adózó város, ismert bug. Javítva lesz...vagy kapunk helyette elektromos helikopter töltő állomást. -
#8855 nem, láttam róla videót is. -
Radioaktiv #8854 http://imgur.com/a/gW7F9
Vajon fake? :) -
#8853 A hivatalos oldalon megtalálod, és ide is linkelték már az útkereső jelenlegi működési elvét. -
Bal0924 #8852 Miért van az hogy mindig a legrövidebb úton akarnak menni?
Mennek az 1sávos kis utcán, ahelyett hogy mennének a 3sávos sugárúton...A kis utcák dugig vannak, de a sugárúton nincs senki... -
#8851 A SimCity 4-ben használt letöltött épületeket meg parkokat, szóval minden olyat ami nem MOD hanem csak konstrukció, azokat a program átkonvertálja autómatikusan olyanná, hogy azokat ebben az új SC-ben is használni tudd. -
Valdien #8850 Nem muszáj szűrővel ellátott szivattyút tenni, elég a sima kiemelős (60000 simoleon a 25000-rel szemben), mivel a szennyvíztisztítóból alapból tiszta vizet pumpál vissza a talajba. -
#8849 ma estig mondta. rem. meglesz. telcsiröl csak itt tudok ìrni. -
Kahlest #8848 Ha már nincs víz akkor lehet elszúrtad de szennyvíztisztítót kell lerakni, az kitisztitja a vizet és maga alá tolja mint talajvíz. Gyakorlatilag amennyire lehet egymás mellé kell rakni szennyvíztisztítót és ipari vizpumpát, abból is a szűrőset, próbáld úgy elhelyezni hogy mindkettőnek a "víitartájai közvetlenül egymás melett legyenek, minél közelebb annál jobb, és akkor korlátlan vized lesz, sose fogy ki. Főleg ha egy vízben gazdag hely közepére teszed. -
twi452 #8847 Hát remélem nem baszott át minket a srác :D -
Bal0924 #8846 Ez mi akar lenni? -
#8845 aaa. mèg mindig nincs kulcsom. :-( -
BYpsilon #8844 Ez elég ígéretes megoldás, főleg privát régióban egyedül játszóknak lesz jó. A netes átlátogatok más városába ott viszont nagyon zavaró lesz a hiányzó épületek. -
bake05 #8843 oké.Köszöntem :) -
#8842 Nem kell semmi kód - Originen kiválasztod, működik - akár az SC játék adatlapjáról (jobbgomb a játékdobozra), akár az áruház SC DLC oldaláról. -
bake05 #8841 Hali!Ezt hogy kell leszedni?Origin,DLC,Nissan leaf,Free,eddig oké.Redeem kódnak mit kell beírni?Leszedem,telepít aztán kész? -
#8840 Aranyosak ezek a kiskocsik - nem drága lepakolni, szép nagy mosolyhullámot kelt, áramot nem fogyaszt (ez a lényeg :) ).
-
#8839 Ez a turisztika nekem valahogyan nagyon nem fekszik.
Van két szép magas vonzerejű turistacsalogató épületem, van vasútállomás, reptér, komp, P+R, busz és villamos hegyek, de egyszerűen nem jön senki látogatóba. a reptéren a vonatnál is max 20-30-an lézengenek, a két látványosságnál meg óránként max 5-6 ember ha van. Mit rontok el? Mire nem figyeltem?
Másik: 2 teljes kapacitású hulladékfeldolgozóm van, plusz egy szeméttelepem. A szemétszállítás meg jó ha eléri a termelt szemét harmadát, felét. Egy 180k lakos körül mozgó városban.
Ja és a harmadik :) Az egyetem létszáma az istennek nem kúszik fel 1200 fölé. Bontsam le a főiskolát esetleg? Az viszi el a hallgatókat? Vagy mi lehet a baj?
Az már csak bónusz, hogy az iskolabuszok meg csak jóval tanítás után érnek be az iskolákba :) -
#8838 Na ez érdekes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valaki próbálta már? -
capa07 #8837 -
#8836 -
jocking #8835 Ha megkérhetnélek, akkor TE soha, semmilyen kérdésemre ne válaszolj. Bár úgyis egy értetlen faxkalap vagy, úgyhogy hiába is kérnék bármit is... -
capa07 #8834 4-to-13 Plugin Converter -
#8833 Haverral első közös régió, neki új a játék, nekem kis tapasztalatom volt már.
Íme a csodás Black Gold városa, óránként 7ezer mínusz, de az üzemanyagból dugig keressük magunkat, szóval nem panaszkodunk a teljesen felfejlesztett Olajipari központtal :)
-
#8832 Bp en vagyok és mióta van upc-s net azóta van mindíg a legjobb netem, mert a 3Dzéshez kell.. Ezzel nincs is gond.. működik, "gyors"... drága, nem foglalkoznak vele,hogy 10 éve előfizető vagyok, ha nem figyelek,hogy lejárt a szerződés akkor nem szólnak,hogy hülyegyerek van fele ennyiért 4x ilyen gyors net..stb ezekre gondolok.. Na meg a vársaban alig van wifi.. médiaboxal + költség ha két tv-d van.. jó,hogy nem nézek tv-t... Na kikeltem magamból -
Ironman2 #8831 Nem mindenhol -
#8830 Nem tudom mi a ráknak eröltetik a béna netes játékot. Illetve miért nem ment gépen. Pláne,hogy itt Mo.-n tök szar a netes szolgáltatás.