| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Austin Bailey #862 Nekem működött. Az egyik városomban volt egy problématerület a belváros szélén, ahol az autópálya avenueként ment tovább keresztutcákkal egészen a vasútig, ahol híddal átment felette, aztán végig a fő sugárúton aminek a végén csatlakozott a keleti autópálya-körgyűrűhöz. Az volt vele a probléma, hogy a másik városból jövő forgalom meg a vasúton túli lakóterület forgalma ugyanazt az útvonalat használták, ami így be volt dugulva, ráadásul a tömegközlekedés sem működött, sem a vasút (mivel É-D-i irányban érte el a várost, noha a szomszédos nyugati város forgalmát elégített ki), sem a busz (túlterhelt volt) Ezért egyrészt az autópályát átvezettem a város alatt a beérkezéstől a keleti körgyűrűig. Másrészt a szomszéd városba, ahol eddig csak északon és délen ment vasút húztam egy középső nagyrészt viadukton aztán alagútban menő vonalat, amit úgy kötöttem be, hogy a régi É-D-i vonaltól kifelé csináltam egy külön szintű É-D-i vasúti körgyűrűt, és annak a déli állomásába érkezett. Ezután a belső korábban falként működő vasutat átépítettem villamossá és növeltem a kereszteződések számát Az új vasúti körgyűrű állomásairól meg metrókat építettem a központ felé. Próbálkoztam még a vasutat bevezetni a központba, de arra nem volt alkalmas a játék. Az volt csak a rendszer problémája, hogy a nyugatról érkező érkező autósok először átmentek a város alatt elérték a keleti körgyűrűt, és csak ott tudtak lehajtani, így keletről érték el a belvárost. Ebből kifolyólag a belváros elkezdett kelet felé húzódni. Ekkor a régi repülőtér megszüntetésével csináltam egy kis helyet, így volt módom megépíteni a vasúti körgyűrű keleti részét Így a nyugati városból érkezők az új központba el tudtak menni vasúton közvetlenül illetve volt még lehetőségem egy olimpiai park építésére is ahol az LTU és az Allianz Arena állt , és még külön félig föld alatti vasútállomása is volt, igaz forgalma nem volt neki, mert a játékban a középületek csak a demand cap manipulálására valók és valójában csak szobrok.
Tehát elméletileg az alagút működött. Esetleg az lehetett a probléma, hogy nem volt lehajtási lehetőséged, agy senki nem ment arra.