| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Radioaktiv #8531 Udv!
Egy regebbi temahoz: a community college(?) es az egyetem az ipar fejlodeset segiti a sima iskolaztatason tul, mig a kozepiskola megtanitja az embereket az ujrafelhasznalasra! Volt egy olyan varosom, ahol volt alt. suli es egyetem, de nem akartak ujrafelhasznalhato szemetet produkalni, csak simat. Leraktam a kozepiskolat es egybol megjelentek az ujrafelhasznalhato cuccok. Meg elmeletileg kevesbe betegednek meg, kevesebb tuzet csinalnak az altalanos muveltseget ado iskolaktol.
Mivel 2 napja megint semmi valasz a support-tol es meg mindig nem tudok belepni a problemas varosba (most mar a szomszedosakba sem), igy kezdtem egy uj regiot. Valamiert mindig gigantikus munka-problemaim vannak. Rengeteg szabad munkahely van es bar a suruseg mar rendben van, a gazdagabb nepek nem akarnak jonni a varosokba :(
Szivesen fogadok tippeket ezzel kapcsolatban...milyen aranyban szoktatok LKI negyedeket letrehozni, hogy megszunjon ez az egyenlotlenseg? Teleszorjatok parkokkal a lako ovezeteket, vagy eleg csak az alapveto szolgaltatasokat megadni nekik? (orvosi, rendor, tuzolto) Ipari negyedet es a koszos dolgokat messze rakom tulok, a legszenyezessel viszont nemigen tudok mit kezdeni. A buzre mindig panaszkodnak, barmit is csinaljak.
Masik nagy problemam a kozlekedes. Hiaba epitek szep nagy sugarutakat es rakok le buszokat, villamost es meg vonat is van a varosban..ha az autopalya beall es kesz. Emiatt persze a kereskedelmem sem tud fejlodni, mert keptelen vagyok az elvart napi kereskedest produkalni a szajbalokott olajfinomitohoz! Van 4(!) olajfuro kutam es 6 lerakatom, ami mindig teli van es keptelen normalis tempoban uriteni oket, igy a termeles is surun megakad :( Hiaba van kihuzva a maxra a teherautok szama, nem akar urulni.
Kelet-3 server, Taigetos regio (privat), Faszent id. Ha ra tudnatok nezni es epito jellegu eszreveleket tennetek, megkoszonnem :)