SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm, ezt éppen tudtam, csak nem nyomtam a válasz gombra. I.C.Ram kérdésére kérdeztem vissza. Lehet azért nem nõ a sûrûség mert sugárutat rakott csak közepeset.
Utak kiépítésérõl egy elég jó oktatóvideó:

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Teher kikötõt/vasútállomást hogyan lehet csinálni? Sima kompkikötõ/vasútállomás simán megy, tehert nem találok, de mintha irtatok volna itt a fórumon, hogy azt tettetek le.

Origin: Medden_EU

Lehet volt már, de utat egyirányúsítani lehet e, vagy csak várjuk hogy lehessen majd? 😊
Dzsini
Minden útnál írja a felugróban, hogy milyen a legmagassabb sûrûség, amit elfogad - útnál (alacsony - közép - közép - magas, sugárútnál közép - magas - magas.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Igen, ez is probléma - a segédvonal a normál útszélességnél adja meg a sûrû épületnek való helyet, a sugárút viszont 1-1 egységgel szélesebb. A jelzõvonalon túl 1 (dupla sugárútnál 2) kisháznyival kell húzni az utat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A sugárút sûrûsége nagy? Bár lehet hülyeséget kérdezek. Nekem ha az ajánlott rácsot duplára hagyom, ott már minden elfér. Az ajánlott egy rácson belül nagyra fel tud sûrûsödni a lakókörzet, az ipar viszont nem, ott kell a dupla neki.
jogos 😊 De mint tudod arra gondoltam, hogy mennyit kell visszafizetni a felvett hitel után. 😊

I.C.ram
Hogy a francba lehet olyan úthálózat segédvonalakat kirajzoltatni, ami korrekten jelzi a szükséges területet a nagy sûrûségû épületeknek? Hiába rakok le párhuzamosan 2 sugárutat a köztük lévõ terület csak 1 sûrû és egy közepes épületnek lesz elég.
Dzsini
protip: jelenleg 0.25% svájcban az alapkamat 😊 (kevered az árfolyamváltozásból adódó problémákkal)

Igen, én is elõszeretettel használom gazdaságot fellendíteni, majd ha megtöbbszörözõdik a plusz akkor visszafizetem egy kör alatt a maradékot 😄
Most olyan trükköt próbálok h minden városom bányaváros így retkes a talaj, egy városomat arra akarnék beáldozni, hogy csak vizet termeljen és azzal látok el mindenkit. Úgyhogy leraktam pár kocka melóst, meg egy kocka ipart, és egy víztisztító+szivattyú párost, várom hogy pluszba menjünk. Sikerülhet csak vízbõl megélni egy kis városnak? 😊
Hát pedig a proknak igazán lehetne svájci frankos a kamat, hogy hard legyen 😊 Mint, ahogyan az Sid Meier - Locomotion játékában volt a nehézségi szint egyik változója. (ez a játék a Transport tycoon folytatása volt, de sokan csak a TTDt ismerik)

Dzsini
Igazából viccesen alacsony a kamat, úgyhogy nem érdemes nem felvenni, ha épp jól jön 😊

khalmi77
igen, én mindhármat méghozzá, mert mindig naperõmûvel kezdek.

Carlos
Hááát, majd kinövöd...

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
http://noob.hu/2012/04/22/vakar.gif[/img

Én is csak belehúzgáltam, de botrány. Én nem csak az elõadás, a játékmód 😄 Azonnal atomerõmûvet a lakóparkba 😄

Egyébként városkezdésnél ti is arra bocsáttatok ki kötvényt hogy az ipart meg a lakóövezetet két ellentétes sarokba leaszfaltozzátok? 😄
Még félóra és játszhatok a NFS-sel!😄 60%

5percig bírtam oszt kikapcsoltam...

khalmi77
Te ha amúgy is be vagy kólázva akkor miért nem a coro-ban tolod, miért csináltad ezt 😄

khalmi77
youtube videó alatt olvasva a kommenteket AKKORÁT röhögtem az egyik kommenten:

InterJani95
Nagyon fasza lett. Am ezt lehet neten játszani?

jézus THIS IS FUCKING MADE MY DAY 😄DDDDDDDD

khalmi77
aztakurva de miért üvöltesz? 😄

I.C.ram
Ilyet miért kell?
Elsõ játékom a SimCity-vel.

Engem is nagyon leköt 1-2 game, mindig azt érzem lehet kidobott idõ? (ennek ellenére tolom) Majd öregkorunkban visszanézünk és meséljük az unokának, mekkora faxa várost építettem... jaj 😞 Csak az alkohol a megoldás 😄

dimre
A kígyó feje lehullott.
Lemondott az EA vezér

X universe Home, sweet home

Na akkor kapok ajándékot mert nem tudom letölteni idõben az ajándékjátékot? 😄DDD Többet vártatok tõlünk, mi is 😄 hahahaha 😄
Lassan mennem kéne játszani, de félek. Az Oblivion óta nem volt ilyen ráragadásom játékra, és akkor is erõvel kellett magamat az életbe visszahozni. Pedig nem szokásom az ilyen 😄D
Nem... Nem ez volt a válasz.😊

Egyszer már átnéztem az oldalt, még régebben. Nem lettem okosabb. Már amennyit megértettem..😊

zorrobomber
A válasz: piros nokedli
<#idiota>

Dzsini
Nézz körül a hivatalos Origin Support oldalon (angolul), hátha õk tudnak okosabbat mondani... esetleg írj nekik emailt a témában.

Köszi. De az ID név elavult, megszeretném változtatni..😊

Az a biztos, ha te se tudod, nem tudják ellopni 😄

6,399MB, 1:20 Szedi le.

jó lesz kivárni..😄

Teljesen más témában lenne 1 kérdésem.
Az Origin ID nevemet szeretném megváltoztatni, de kér biztonsági kérdést, de olyan régen állítottam be hogy nem tudom a választ.. :S
Valaki tud ebben segíteni?

zorrobomber
Köszönöm, közben már megtaláltam, és sikerrel is jártam. Na nem mintha érdekelne bármelyik játék is, csak azok a fránya elvek. Ami jár az jár.

Dzsini
Origin menüben napi ajánlat menüpontban bármikor kérheted, amúgy naponta egyszer indításkor és SimCity-bõl kilépéskor feldobja magától is.

Valószínûleg ti már belefutottatok a rohamosabb idõszakba - a szerverterhelés miatti ajándék szerverterhelés miatt nem elérhetõ 😊

khalmi77
nekem bf3 siman jön le

"Melyek az ajándék játék kiválasztásának és igénylésének a lépései?
Az ajándék játékok portáljához és a választható, digitális értékesítésû EA PC játékok listájához az Origin kliensbe bejelentkezve férhetsz hozzá. Azok a játékosok, akik az Origin rendszerében hitelesítették a SimCity példányukat, indításkor és a SimCity játszma befejezése után emlékeztetõt kapnak: a képernyõjükön megjelenik a Napi ajánlat felugró ablak az ajándék játékok portáljának címével. Mindkét helyen naponta egyszer jelenik csak meg a figyelmeztetés, és amint kiválasztod az ajándék játékodat, a rendszer nem küld több emlékeztetõt."

https://help.ea.com/hu/article/simcity-something-extra
Megpróbáltam letölteni a NFS-t
ezt kaptam válaszul...
"Download Error
There was a problem initiating your download. Please try again later."

zorrobomber
Valahogy elõ lehet csalni újra?

Szerencsejátékhoz szerintem elengedhetetlen, hogy a régióban akikkel kapcsolatban állsz városok, legyenek tehetõsebb lakosok, különben csak saját magadnak csinálod a kaszinókat, ami nyilván tök más.
Hozzáteszem, szerencsejátékosdit még nem próbáltam komoly szinten.
zorrobomber
Komolyan mondom, ekkora balfaszságtól már lassan eldurran az agyam. Feldobta a free game ablakot, kiválasztom, continue ->
"Download Error
There was a problem initiating your download. Please try again later."

Megpróbáltam háromszor, minduntalan ugyanez. Újraindít Origin, free game nincs beaktiválva és már az ablakot se dobja fel.

Nekem a lent említett esetnél a nagy és a kis kaszinók si elkezdtek veszteséget termelni nulla érdeklõdés mellett.

Akkor azért nem tapasztaltam. A nagyobbakat nem tudtam feloldani, mert szerencsejátékra még nem specializálódtam.
Dzsini
A kis kaszinók nagyjából hibamentesek, a nagyobbak viszont sajnos sokszor rosszul/nem mûködnek.

Nekem csak kis kaszinóm van a városomban, de az mindkettõ nyereséges. 😊
Vegyük azt a pozitív hozzáállást alapul, hogy vki, akinek kb. másfél hete van meg a játék és ebbõl egyet nem töltött itthon, jóhiszemûen kérdezett, mert nem feltétlenül tudta többezer hsz végigolvasásával és buglista vadászásával kezdeni a karrierjét, és ha tudta volna, valószínûleg akkor sem bízott volna benne vakon, hovatovább értelmes diskurzust akart indítani a témáról. Ilyen alapon a nettó általánosítás hova tartozik?

hm, én szerintem a SimCity 4et kérem ingyen játéknak 😊

Dzsini
Én ezért is kerülöm egyelõre a tévé-számítógépgyáros városokat. Normál ipart próbálok úgy megoldani, hogy a lehetõ legkevesebb legyen a szennyezés, meg leállás után kipucolni a szennyezõdést, hogy lakható legyen a bányák helye.