• natalyel
    Nekem - nem tévedés - 280ezer ingázóm van... Komolyan, néha már csak mosolygok.
    Tegnap írtam, beállt az egész város, mindenhol dugók. két parkot raktam le, amik miatt vagy 3-4 szegéy és 2 középosztálybeli toronyház átépült eggyel magasabbra, illetve kimaxoltam a villamost, továbbá a városban elszórtam még pár kereskedelmi épületet (ezáltal átrendeződött kicsit a vásárlók forgalma, na nem nagyon. Nem tudom, hogy emiatt-e, és elég lassan, de kb. 3 ingame nap múlva láttam, hogy bár természetesen most is vannak torlódások, de a nagy dugók megszűntek.

Amúgy is volt már 60ezer ingázóm, jöttek vásárolni meg dolgozni. Processzorból kezdtem el éppen éldegélni, lassan növekedett a pénzem, gondoltam ha ennyien jönnek, megpróbálok ebből is hasznot húzni. Leraktam egy valamilyen olcsó tornyot - most nem emlékszem a nevére, turistacucc. Nos, elkezdett durván megemelkedni az ingázók száma, és fullos profitot termelt a torony. Pár nap múlva viszont veszteséges volt. Építettem a közelébe egy kis színházat, és most napok óta mindkettő nyereséges. Brutál mennyiségű turista, vásárló, stb. jön a városba. És a poén, hogy továbbra sincs dugó :).

Van vasútállomás, mellette P+R parkoló. Egyenletesen buszmegállók mindenhol. A turistalátványosságokhoz közel egy kisméretű kereskedelmi részleget telepítettem, hogy ne kelljen messzire menniük a látogatóknak.

Ja és szép mennyiségű sárga taxi is megjelent.

És mégsincs komoly dugó.

Ez tegnap volt.
    Kíváncsi leszek, ha legközelebb belépek a városba, megint milyen meglepetésben lesz részem, vajon totál összef*ssa-e magát a közlekedés, vagy sem.
    :)