| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
De, rinyálnak, hisztiznek mindenért jól működő városban is, de szerintem rájöttem a titok nyitjára . Napközben senkinek semmi baja ! Este meg éjszaka viszont kezdődik a hiszti ...
Az üzletek rinyálnak, hogy nincs vásárló .. HÁT PERSZE, hiszen otthon alszanak baszki :D A lakosok a lakásukban, a turisták a hotelokban, vagy otthon a saját városukban ..
A gyárak sírnak, hogy nincs munkaerő . Hát naná, ugyanaz a szitu, otthon alszanak, mert nem három műszakban nyomják ..
A lakosok szintén bőgnek, hogy hol vannak az üzletek . Hát ugyanott ahol tegnap bazmeg, csak épp zárva van, mert ugyanis kedves sim, otthon alszol és nem árulsz !
A kaszinók, a híres épületek látogatottsága mind visszaesik éjszakára, aztán csodák-csodája, reggel amikor beindul a város és a dugókon keresztül bevergődnek a kedves sim-ek a munkahelyeikre, akkor megnyugszik az egész és mindenki kurva boldog, a fejecske lenn sötétzöld mint a harmatos fű !
Ugyanez a szitu a szennyvíztisztítóval, nappal sárgán riaszt, hogy mentem kicsordul a kaki a csövekből, éjjel meg 70%-os a kihasználtsága, mert a kedves sim-ke alszanak, és nem fossák tele a rendszert .
Na és pont ugyanez a szitu a kedves drága újrahasznosítóval is, ott két műszak van:
1. műszak: reggel a gyűjtőautók nekilódulnak, hogy összeszedjék a szépen szelektált hulladékot, ekkor a feldolgozó ugye nem működik, mert nincs mit feldolgozzon
2. műszak: az autók beérnek a hulladékkal, megindul az újrahasznosítás, az autók leparkolnak, és a kinyert fémet, ötvözetet szépen elviszik a szállítók . A hulladék mennyiségétől függően addig melóznak, amíg van mit feldolgozni, aztán szépen leáll, lehet már este 8-kor, lehet hajnal 2-ig túlóra van ... reggel pedig kezdődik elölről .
Következtetés: az egész nyomorult rinya(rendszer) napszakfüggő ! Hogy nappal miért sírnak LE KELL szarni, mert éjjel nem fognak érte . Amiért meg éjjel sírnak, azért nappal nem fognak . A lényeg: építs mocsok sok parkot és csinálj jó szolgáltatórendszert, ugyanis a sim-ek éjjel-nappal boldogok, ha pláza van a szomszédban, vagy kijön a mentő, ha a kedves sim két kamusírás közt kitöri a bokáját .
Amióta ezt megfigyeltem és tojok a sírásra, luxus simek lakják az egész várost és bevételem is van :D