SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kodlovag
Mint ahogy az tisztán le volt írva a megkapott emailben, március 22-tõl lehet választani. Addig is adott a lista, van idõd dönteni.

Dzsini
apa, kezdõdik...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Valaki megkapta már originen az ingyen játékra a felugró ablakot vagy a "napi ajánlat" menüben valami életjelet efelõl?
Dzsini
De, homokozó módban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kodlovag
Vagy pedig a szemétlerakóban ledózerolhatod a szemétmezõt. Akkor a szemétbõl talajszennyezés lesz, de többé nincs szemét.
Vagy pedig meghívod a katasztrófagyíkot a városba 3-4 alkalommal, és szépen megzabálja a szemetet.
A szeméthegyek eltüntetésének annyi kreatív módja van...

Tegnap este a Zombik megöltek 8 embert, nem lehet ezeket a nonszensz katasztrófákat kikapcsolni?

Origin: Medden_EU

Dzsini
Aztán egy szép reggelen leáll az újrahasznosító, és akkor már mindegy, hogy a normál vagy a zöld szemétbe fulladnak bele 😊

Mighty
A tanult simek már nem termelnek túl sok hagyományos szemetet. Ha van újrahasznosító, akkor a hagyományos szeméttelepen elég egy égetõ és egy mezõnyi lerakó. Legalább is nálam elég, igaz csak 100k a lakosság.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nálam villog 2 ugyanolyan épület,ez bug?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
Végül is így is lehet játszani, meg lehet úgy is, hogy elolvasod a kézikönyvet meg a feliratokat a játékban 😊 mindkettõnek megvan a varázsa.

Köszönöm! Még nem találtam meg, de akkor meglesz, hogy tudom mit keresek. Annyira jó, hogy ilyen sok a funkció, naponta többször meglepõdök.
Dzsini
A szemétlerakónál lehet égetõt építeni. Nekem még soha nem volt 2-nél több mezõnyi lerakóm.

Nem teljesen, mert a szemnét lerakóra rakhatsz égetõ mûvet összesen 4db-t és akkor egyetlen lerakó felület is elég. Ha van újrahasznosító akkor elég 1-2 égetõmû a szemétlerakóban.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Azt olvasom az újrahasznosító üzem nem váltja ki a szemétlerakót. Ezek szerint logikailag az van, hogy a végtelenbe nézve egyszer csak egy nagy szemétlerakó lesz az egész simcity világ?
Mighty
Na, nekem ennyi "felesleges" helyem nincs, viszont pénz van dögivel. Inkább elbontom és újraépítem mindkettõt felcserélve a helyüket 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Juhéj, munka elvégezve, irány a valótlan életbe! 😄
Dzsini
Idõ kell neki, a "több óra" nehezen értelmezhetõ játékidõben - nem csinálod rosszul, a tisztító fog friss vizet tolni a föld alá 😊

Ha komoly ipari vízfelhasználó vagy, akkor kevés lehet, de egy átlagos városnál nekem jól mûködött a két helyen elhelyezett vízpumpa + szennyvíztisztító páros, és keresztben járatni õket (egyik helyen a pumpa megy és a tisztító áll, másik helyen fordítva) - így folyamatosan van vízellátásom, és nem kell építgetni.

Több szivattyú? 😊

attiGT
Komoly vízhiányban szenved az elsõ városom. Egyelõre még tûrhetõ de pár órán belül nagy bajba kerülhetek.

Namost van egy szennyvíztisztító telep +5 tartállyal illetve szembe vele egy vízmû szivattyúállomás. Úgy hallottam, hogy az elõbbibõl víz kerül a földbe, amit az utóbbi ki tud bocsájtani a lakosoknak, de már több órája kint van és egyelõre semmi. Valamit rosszul csinálok? Ha ez a kombó nem mûködik, akkor miképp lehet megoldani a vizet?

Azért az az eddig 1.1 millió eladott példány nem rossz <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Dzsini
Nem, majd véletlenül lemaradt róla a szám...

A SimCity 2013 a biztos.😊Direkt nem számozták állítólag.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

De nem tûnik fel, mert nem tudtam eldönteni hirtelen ez hanyasnak vagy milyen kiadásnak számít? Simcity EA, SimCity 2013, SimCity 4++,Simcity 1 EA,Simcity 1 2013,Simcity 5? 😄 És mikor már ennyi minden van, hajlandó vagyok nem látni fától az erdõt (erdõtõl a fát) 😄
Na ugye.😊

Dzsini
...meg a Simcity hivatalos honlapja kb. 1 éve folyamatosan. Friss, ropogós információ.

Dzsini
Azért a böhöm nagy vörös négyes az SC4 borítón elég feltûnõ 😊

Azt hittem a mostani DD-rõl van szó..ehh.😊
Igen az SC4 deluxe a Rush Hourt is tartalmazza-nekem is megvan.

Tehát a mostani 2013-hoz nincs is deluxe? 😊 Csak egyféle verzió volt elérhetõ?

Hát az EA ezt a szám nélküli játéknév kitalálást vagy nagyon elszúrta, vagy nagyon jól kitalálta, számomra még nem derült ki. Szar hogy fórumon nem tudok keresni, meg pont az ilyen számos dolgok miatt már ezerszer belementem h rákattintok a simcity 4-re mert kicsiben még a borító kép is hasonló.
http://www.youtube.com/watch?v=TFPdlqLQhag
nem csak nekem bugos, vigyázzatok, ha letöröltek egy várost, utána nincs tûzoltóság,rendõrség,szemét...
A SimCity csapdájába én is majdnem belestem, de rájöttem, az a 4-es szám kicsit furcsa volt..😄
A lista elolvasása elõtt és én a Sims3-at választottam volna. Az Egyetemet.😄

Dzsini
Az az új SimCity 😊 a SimCity 4-nél a Deluxe-nak része a Rush Hour (és ezt adják választhatóként).

Sokaknak ahogy látom nem éri el az ingerküszöbét a játék neve melletti sorszám 😊

3 városcsomag,és a maxismanos dlc.

Carlos
deluxe-ban bennevan a Rush Hour kieg is asszem.

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy mi a különbség a sima és a deluxe között?

Blizzardéknál nem volt divat játékot ingyen osztogatni pedig ott is volt ne mulass... (d3) Amúgy sci-fi fan vagyok ezért nekem ez így jó üzlet, hogy beújítok egy me3-at.
A FENÉBE 😄 Átvertem magamat, késõn néztem már, sajnálom... nem baj akkor legalább nincs a kísértés, nem bánom. De butaság volt szerintem nem bele rakni, aki fizetni akart érte az megvette már, max pár 100 vásárlót buktak volna, ha az is free. Na mind1, benéztem. ME kurva jó járék, de a BF is, a többit nem játszottam.
Most akciózzák a Sims 3 alkatrészeket és az alapot is.Azt is rakhattak volna bele,nem?😊/OFF]

Dzsini
Mutasd már meg a forrását, hogy hol van a Deluxe Edition - a választható játékok között a SimCity 4 DE van, de az az elõzõ rész.

Dzsini
Le is kell tölteni, ezt is leírták:

FREE PC DIGITAL DOWNLOAD GAMES NOT DOWNLOADED FROM ORIGIN.COM BY MARCH 30, 2013 AT 11:59PM PDT ARE FORFEIT. ELIGIBLE GAMES SUBJECT TO CHANGE. VALID WHEREVER PRODUCT IS SOLD. LIMIT ONE OFFER PER PERSON. CANNOT BE COMBINED WITH ANY OTHER OFFER, GIFT CARD, REBATE OR OTHER DISCOUNT COUPONS. OFFER MAY NOT BE SUBSTITUTED, EXCHANGED, SOLD OR REDEEMED FOR CASH OR OTHER GOODS OR SERVICES.

szia!

Aki regelte a játékot a múlt héten az free választhat egy játékot, a deluxe edition is közte van, ezért arrais upgradelhet az gyors és szemfüles vásáró.
Azért a BF3-ban, nem csak mész és lõsz lehetõség van, az kimondottan online csatatér. Azért az, hogy beülhetsz tankot vezetni, Helit (ezeket akár 2-en is lehet haverral) vagy vadászgépet, az azért nem mind1 (teljesen más mint mondjuk a CoD). És mindenre amit lõsz, egy másik játékos irányít. És mellé csodaszép.

Igényelni megéri, nem muszáj letöltened és játszani vele ha nem akarsz. Annyival többet ér a fiókod.
Amúgy én is a multi miatt választom az me3-at.
Hát ezzel gondban vagyok, én megnéztem ezeknek a játékoknak a trailer-eit, de mivel engem sose kötött le a mész-és-lõsz, mész-és-lõsz stílus, lehet, hogy nekem nem kell egyik sem...? Mondjuk állat jól néznek ki, a Battlefield 3 trailer-ét nézve azért leesett az állam, ezt odaadni ingyen, le a kalappal...

zorrobomber
Ijj, rájöttem mi kellett VOLNA az EA katalógusból, persze azt nem lehet választani 😞
Command & Conquer™ The Ultimate Collection

Dzsini
Jól értem, hogy akkor végül is csak a multizásért választanád az eredetit, egyébként minden mûködik a tört változattal?

Elnézést a többiektõl, de hátha más is töpreng az ME3-on, nekik talán van hasznos ebben a beszélgetésben.

Szinte az összes eredetis úgy játssza.Ha multiznak .exe csere,ha single akkor a krekk,és mennek a DLC-k.Én is csak tõlük tudom.

Dzsini
És rögtön engedélyezi úgy az összes tartalmat, hogy azokról nem is tudott elõzõleg az Origin/Bioware, pedig csak náluk kapható? Ebben kicsit kételkedem.