• khalmi77
    Nekem az a bajom, hogy a játék irreális, és nem valósághű nagyon sok helyen.

Az SC 4 nálam ott ásta el magát, hogy irreális commute time volt, mert a paraszt nem sétált 5 métert mert neki az long commute time-nak számított. Aha valósághoz a köze a játéknak innentől kezdve kurva erősen a 0-hoz konvergál, én ott abba is hagytam.

Ez az SC 5-ben nincs benne, itt kivették ezt a mérhetetlen baromságot. Helyette kaptunk 5 másikat. A közlekedés. Az úgy szar városon belül, ahogy városon kívül is. De lehetne sorolni. Összeségében még mindig sokkal jobbnak érzem mint bármelyik SC-t.

A baj az, hogy a transport tycoon már egy iszonyatosan régi gamma, és még mindig nem látok abban akkora baromságokat mint ebben. Persze az ehhez képest egy korlátozott játék nagyon sok szempontból, de azt összerakta x ember, ezt meg 100x, meg technika meg minden, fejlődésnek kéne lennie, amit nem érzek egy idő után.

Látom hogy patch-elnek a fiúk ezerrel, de ez egy félkész játék még mindig. És ahogy nézem, ez sajnos még így fog maradni egy ideig :(