SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem csináltam még.
Jányhoz már csatlakoztam,de az nem a SimCityben volt <#finom>#finom><#nevetes1>#nevetes1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
mi az amivel gazdaggá teszem a területet? azt hittem maga a sim teszi azzá, hogy mûvelt és jó helyen dolgozik.
figyelek az igényekre, de mocsok lassan fejlõdnek a terülketek. figyelek útra, parkra, elérhetõ kék zónára. mi a hiba? vagy így normális, hogy mocsok lassan fejlõdik a sûrûség? van valami tutorial erre youtubeon? én nem találtam csak hivatalosat, abban meg nem bízok.
MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

(természetesen busszal csak az alacsony és a közepes gazdagságú simek járnak)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(pl. legnagyobb sûrûségnél az alacsony technológiai szintû gyár 300+90+10, a közepes 200+150+50 míg a felsõ 100+200+100 dolgozót "fogad be" a három vagyoni kategóriából - megszorozva a nap elején kitárgyalt virtuális szorzóval)
A képzettség inkább ott számít, hogy a kimûvelt lakos kevesebb áramot fogyaszt, kevesebbet (és inkább újrafelhasználhatót) szennyez,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
még a munkanélküliség fontos tényezõ, vajon melyik iskola milyen hatással van a munkaerõ képzettségére. ahogy elnéztem a fõiskolát szereti nagyon.
amúgy ezt felrovom hibának a játékban, nem szeretem az ilyen ügyeskedési lehetõségeket ha szimulátorról van szó. kelljen minden suli, ne lehessen kikerülni életszagú dolgokat, méga ha leleményes is.
Elvileg 1 megfelelõen nagy egyetem minden egyes tanulni vágyó diákot be tud fogadni, tehát 100% ellátottsághoz az elegendõ.
Viszont a képzés szintjénél az 5 pontot önmagában nem adja meg, ahhoz kell még 1-2 másik iskolaépület is.
Itt már elõjön az is, hogy "igazi" várost építesz, vagy a hatékonyságra mész rá :) Utóbbi esetben az általános iskola valószínûleg felelsleges, egy középiskola és egy egyetem ahogy nézegettem mindenre elég (5 pontos képzés és legfelsõ ipari szint, fõleg ha van valamilyen ipari központod is (pl. elektrotechnikai))
érdekli vajon az oktatás egyes résztvevõit hogy a többibõl mennyi van, vagy csak szimplán összlakosságból és tömegközlekedésbõl számolja ki hanyas a kabát?
I met God. She's black
csak mert tartom a szavam :)
A felhők felett mindig süt a nap
és az egyetemet és a fõsulit érdemes vasúttal ellátni? nekem csak villanyos van mellette meg busz. az kevés?
toljak oda p+r-t vagy vonatot vagy mindkettõt? ez löki meg a tanulószámot?
csupa olyan játék, amihez van dlc bõven :D
ki van ez találva !
I met God. She's black
ctrl+enter váltáskor szerencsére ilyenkor azért megy a háttérben :)
Amúgy csak érdekelt a neve
Köszönöm, akkor várom a fejleményeket.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Szomszédoknak küldeni pedig a globális menüben az utolsó, ajándék gombbal tudsz, de elég bugos a használata. A jelenleg jól mûködõ megoldás az export-import a globális piacon át.
(a kereskedelmi specializációnak itt lenne értelme, ha egy ilyen város tudna a régión belüli kereskedelmet intézni, persze a saját profitját lefölözve róla)
egyik városból tudok szenet,ércet exportálni szomszédos városba?
Azt szeretném, hogy egyik városban bányászom az ércet és a szomszédos kohónak szállítani, mert bírna még alapanyagot. vagy oda csak a globál piacról tudok szerezni pluszba nyersanyagot?
áram,víz,stb megvételét azt tudom másik városból, de ezt nem lelem
Origin: Medden_EU
Köszi szépen!
http://www.simcity.com/en_US/blog/article/for-our-patient-and-amazing-mayors-a-free-pc-download-from-origin
https://help.ea.com/article/simcity-something-extra
Írtak egy emailt hogy mivel sok elkelt a játékból ezért akik megvették kaptak egy Mass Effect 2-õt ajándékba.
A linkre kellett kattintani kaptam emailre egy serialt amit az Originben tudtam aktválni.<#eljen>#eljen>
Amúgy igen, minden gyár és specializációs épület ugyanúgy felvesz embereket, mint a normál ipar (annak minden, reggel kitárgyalt problémájával együtt - 88 ezres lakosságnál van 8600 dolgozóm, és 35 ezer betöltetlen munkahelyem :( )
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz