| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
pergerj #8077 Nekem is hasonló problémáim vannak. Van egy városom sok hiányzó alsó, illetve középosztálybeli munkahellyel (több mint 2/3-ada szabad az állásoknak). Gondoltam, hogy építek egy másik várost mellé alvónak, de az Istenért nem akarnak átmenni dolgozni. Jelenleg 18ezer szabad munkahely van a nagyobban, ebből kb 16ezer az alsó-közép. Namost a kisebb városban kb 4ezer munkanélküli alsóosztálybeli van és ilyen 60-80 jár át.
/Van P+R kb 10 darab a kicsiben, komp eddig nem érte meg, mert drága fenttartani és alig használták, vonat lehetőség nincs. A nagyobbik városban ezen felül van 2 nagy buszállomás kimaxolva, kb 20 P+R./
Viszont a munkaerő nem akar átáramlani.
Továbbá ugyancsak dugó problémám volt, a nagyobb város (120-150k között mozog) és mellé épített haverom is egy várost (100k). A nagyobban már ekkor megvoltak a tömegközlekedési eszközök, millió buszmegálló, villamos kiépítve körkörösre, 2 villamosközpont kimaxolva, 200ezer napi utas villamoson, buszon olyan 50ezer. Namost rohadt nagy dugó van, pedig egyszerű az útrendszer, főleg a buszok miatt. Sokszor haver autópálya felhajtójától az autópályán az én városközpontomig végig áll a sor és annak a nagy része BUSZ. (wtf?)
Továbbá a diákok áramlását sem vettem észre másik városba, hiába van iskolabusz-megálló. Ha egyik városban egyáltalán nincsen iskola, akkor a technológiai szint nem is fog nőni, mégha véletlen sikerül őket átszoktatni a másikba, akkor sem?
Köszi a válaszokat, és előre is elnézést a helyesírási hibákért. :)