| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Austin Bailey #737 Egyébként nekem a 2000 is eredetiben volt meg (már nincs meg) a 3000 eredetiben van meg kétféle verzióban és a 4 is eredetiben van meg, illetve a Rush Hour is. Eddig még soha nem játszottam olyan Sim Cityvel, ami nem volt eredeti. Ezek után külön kijelentem itt, hogy szakítok ezzel a hagyománnyal, és az új Sim City nem lesz meg eredetiben, hanem először kipróbálom hogy kielégíti-e a városépítéssel kapcsolatos igényeimet. Mivel annak ellenére, hogy az összes sim city eredetiben volt meg eddig nem nagyon érdekel az eredetiség kérdése, hanem azt gondolom, hogy a warez hosszú távon egy népszerűsítő platform, és mint ilyen igenis megéri a gyártóknak. Ha például én nem játszottam volna általánosban informatika órán az ős-sc-vel és nem tetszett volna annyira a kis fehér vonat, akkor soha nem vettem volna meg a többit. Ugyanerre jó a warez. A warezek létének további előnye, hogy kondícióban tartják a fejlesztőket. A warezjáték egy kategória, ami nem elég erős ahhoz, hogy kötődj hozzá, de azért nem rossz. Tipikusan ilyenek a gyenge folytatások. Vagyis szerintem tök nagy álszentség ez a warezes morálkodás. Például nem hiszem, hogy ma sokaknak megvan a Sims 3 teljes eddigi játéktartalma eredetiben az országban. Mivel jelenleg olyan 120 000 forint körül mozog az egész. A kritikák amiket leírtam pedig azért fontosak, mert ebből látszik, hogy a készítők beleszartak a játékosok visszajelzéseibe. Az sc4-ben ugyanezek voltak a kritikák. Kevés fa, fűsáv a városban/hülye járdázási rendszer, ugyanolyan házak, aszfalt színe stb. Nem értem, hogy hogy verhette ki nálatok a biztosítékot pont ez a kép, amikor ez a legrosszabb eddig, amit látni lehetett. A másik álszent húzás úgy beállítani valakit, mintha igaziból mindennel baja lenne. Nektek is volt olyan játékotok, amit figyelemmel kísértetek, de nem voltak tőle elragadtatva. És ez nem azt jelenti, hogy mindegyik ilyen volt, vagy hogy többnyire ilyen volt.