| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
natalyel #7129 Tegnap írtam, hogy több, mint 5000 szegény munkaerő hiányzik az olajipari városomból. Az egy dolog, hogy a kacskaringós utak miatt valószínűleg elcsesztem az úthálózatot. Viszont betelepültem egy másik városba a régióban.
A vizet, áramot, csatornázást a nagyvárostól veszem. A terv az lenne, hogy javarészt alvóváros lenne, ingázók járnának - buszokkal - olajat termelni.
Az ötlet nagyszerű, de a város csatlakozásánál akkora dugó alakult ki már 8ezres lélekszámnál is, hogy öröm volt nézni. Oké, rakjunk le sok P+R parkolót és több busz kell. Szuper, az össze lakos autója a parkolókba illetve a buszpályaudvarra megy, onnan meg buszok indulnak kifelé. Mennének, de a a parkolókba nem csak beállnak, hanem időnként kifelé is özönlenek, mikor hazatérnek. És ilyenkor megint megáll az élet: se ki, se be. Ráadásul az összes pénz elment ennek kiépítésére, és adók felhúzásával is nulla körüli a bevétel. Ha rakok több lakost, a dugó még nagyobb lesz :).
Szóval egyelőre inkább maradok az önellátó városoknál...