| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Az ajándékrendszerrel ahogy írják sok gond van (nem foglalkoztam még vele, így nem ástam bele nagyon) - ahogy leírod az alapján az történt, hogy tőle elmentette az "elküldtem az ajándékot" állapotot, viszont még nem mentette el a "megérkezett az ajándék" állapotot (hiszen beragadt a pénzszállítója a saját szimulációban), így amíg te aktív vagy, minden szinkronizáláskor megkapod a "jön egy ajándék" jelzést, a te térképedre felpakolja a teherautókat, azok befutnak, te megkapod az árut majd a következő szinkronnál újra megkapod a "jön egy ajándék" jelzést... amíg az ő városa el nem menti a "megérkezett" jelzést a régióba.
(ha ez tényleg így működik, akkor ezt ki is lehetne használni, egy gazdag városnál elmenteni egy óriási ajándékot X város irányába, majd mielőtt odaérnek a teherautók kilépni a városból - elmenteni a régióba - majd a másik várossal játszva megkapni minden szinkronizáláskor a küldött pénzt mindaddig, amíg a másik várost nem töltöd be)